«Opel» Ženēvas auto izstādē demonstrēs individualizācijas karali «ADAM Rocks» (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: © GM Company

Mazais «Opel» automobilis piedāvā 61 000 virsbūves un gandrīz 82 000 salona apdares variāciju un vismodernāko «IntelliLink» informācijas un izklaides sistēmu. Uz Eiropas slaveno Ženēvas auto izstādi «Opel» demonstrēs, pilsētas minikrosovera konceptautomobili - «ADAM Rocks».

Jaunā trīsdurvju virsbūve, 3,70 metru garumu, muskuļotajām proporcijām, skarbo dizainu un atvērtā jumta koncepciju jaunais koncepts šķiet iedibina pavisam jaunu tirgus segmentu.

Kompānija uzsver, ka šis auto ir radīts visiem, kam svarīga personiskā brīvība ārpus jau iemītās takas pilsētas ainavā. Iedvesmojoties no pilsētvides parkūra atlētiem, šis mazauto ir augstāks, ar platāku riteņu bāzi un skarbāku un kompaktāku izskatu.

«ADAM Rocks» īpašo brīvības izjūtu vēl vairāk izceļ tā kabrioletam raksturīgais izskats un mīkstais jumta pārsegs, kas piedāvā brīvu debesu baudījumu. Audums visā jumta platumā un garumā stiepjas līdz pat aizmugurējiem statņiem.

«Ar savu vēl drosmīgāko dizainu kā jebkuram citam «ADAM» modelim, «Rocks» iespaidīgi demonstrē to, cik, pat pēc tā ienākšanas tirgū, liels individualizācijas potenciāls vēl piemīt mūsu jaunajam dzīvesstila mazauto. Tajā apvienota krosovera izturība un atvērtā jumta stilīgums,» norāda Malkolms Vards (Malcolm Ward), Virsbūves dizaina nodaļas vadītājs.

Raksturojot «Opel» jaunākā konceptautomobiļa tapšanu, viņš paskaidro: «Jaunais «ADAM Rrocks» ir simbols jauniem, uz modi orientētiem un aktīviem autovadītājiem, kas vēlas izcelties ārpus pūļa. Šī mazauto koncepcija ir viena no atbildēm uz jautājumu - kā pilnīgi unikālam automobilim var tikt veidoti jauni attīstības ceļi? Pārējās atbildes vēl sekos.»

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu