Ozoliņam otrajā spēlē sagrāve, Spruktam uzvara otrajā papildlaikā (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

KHL Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas sērijas otrajā mačā šovakar smagu zaudējumu piedzīvoja Sanda Ozoliņa pārstāvētā Mitišču «Atlant» komanda.

Maskavas apgabala hokejisti izbraukumā ar 0:7 kapitulēja Sanktpēterburgas SKA, sērijā līdz četrām uzvarām nonākot zaudētājos ar 0-2.

Ozoliņš laukumā pavadīja nepilnas 18 minūtes, kuru laikā metienus pa vārtiem neveica un soda minūtes nenopelnīja.

SKA rindās ar diviem precīziem metieniem izcēlās Antons Burdasovs un Viktors Tihonovs, bet pa reizei vārtus guva Aleksandrs Kučerjavenko, Kevins Dalmens un Mihails Varnakovs. SKA vārtsargs Ivans Kasutins šajā mačā tika galā ar visiem 22 pretinieku metieniem.

Jāņa Sprukta pārstāvētā Maskavas CSKA komanda savā laukumā ar 3:2 otrajā papildlaikā pieveica Mārtiņa Cipuļa un Aleksandra Ņiživija pārstāvētā Prāgas «Lev», panākot sērijā 2-0.

Sprukts nospēlēja nepilnu 21 minūti, kuru laikā izdarīja vienu metienu un uzvarēja 12 no 23 iemetieniem. Arī Cipulis laukumā pavadīja nepilnu 21 minūti un izdarīja trīs metienus, bet Ņiživijs nepilnu desmit minūšu laikā ar metieniem neizcēlās.

Uzvarētājiem pamatlaikā vārtus guva Aleksandrs Radulovs un Jakovs Rilovs, kurš divas minūtes un divas sekundes līdz pamatlaika beigām panāca izlīdzinājumu 2:2, bet uzvaras vārtus papildlaika 30. minūtē guva Igors Grigorenko. «Lev» rindās ar precīziem metieniem izcēlās Niklass Danielsons un Mihals Birners.

Tikmēr otro uzvaru sērijā izcīnīja pagājušās sezonas čempioni, Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītie Maskavas «Dinamo» hokejisti, kas savā laukumā ar 3:2 papildlaikā pieveica Bratislavas «Slovan».

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu