Kubliņa 1/4 finālā, Tamanei un Babkinai Eirolīga beigusies (3)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Latvijas basketbolistes Ievas Kubliņas pārstāvētais Turcijas klubs «Fenerbahce» piektdien iekļuva Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eiropas nodaļas rīkotās sieviešu Eirolīgas finālturnīrā, bet Zanes Tamanes un Elīnas Babkinas pārstāvētie klubi tur neiekļuva un sezonu Eirolīgā noslēdza, informē organizatori.

«Fenerbahce» viesos ar 77:68 pārspēja Ungārijas «Uni Gyor» komandu, kurā Kubliņa sāka sezonu, bet vēlāk pārcēlās uz Stambulas vienību. Turcijas komanda sērijā līdz divām uzvarām svinēja panākumu ar 2:0. Latvijas basketboliste spēlēja nepilnas 13 minūtes, taču punktus neguva, izdarot vienu rezultatīvu piespēli.

Tamanes pārstāvētā Krievijas komanda Orenburgas «Nadežda» piektdien viesos cieta otro zaudējumu pret Polijas klubu CCC «Polkowice» - 70:76, un sērijā zaudēja ar 0:2. Tamane spēlēja 14 minūtes, guva četrus punktus un izcīnīja četras atlēkušās bumbas zem groziem.

Sēriju ar 0:2 zaudēja arī Elīnas Babkinas pārstāvētā Prāgas ZVVZ USK no Čehijas, kas savā laukumā ar 63:78 atzina Turcijas «Galatasaray» pārākumu. Babkina spēlēja trīs minūtes, bet punktus neguva.

Vēl vienas Latvijas basketbolistes Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētā Jekaterinburgas UGMK pirmajā izslēgšanas kārtā nespēlē, jo uzreiz kā rīkotājas tika finālturnīrā, kur spēlēs astoņas komandas.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu