Ozoliņš līdzjutēju balsojumā atzīts par «Atlant» otro labāko spēlētāju (19)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latviešu hokeja aizsargs Sandis Ozoliņš līdzjutēju balsojumā atzīts par KHL komandas Mitišču «Atlant» otro labāko spēlētāju aizvadītajā sezonā, vēsta kluba mājaslapa.

Balsojumā, kurā piedalījās vairāk nekā divi tūkstoši komandas fanu, Ozoliņš saņēma otro lielāko balsu skaitu - 620 balsis.

Tikmēr par uzvarētāju kļuva komandas pamatvārtsasrgs Staņislavs Gaļimovs, par kuru nobalsoja 677 cilvēki jeb vairāk nekā 28% aptaujas dalībnieku.

«Kādā no nesenajām intervijām jau izteicos, ka nākotnē «Atlant» komanda tiks veidota ap Gaļimovu, tādēļ esmu ļoti priecīgs par līdzjutēju izvēli,» masu medijiem paudis Mitišču kluba ģenerālmenedžeris Aleksejs Žamnovs.

Par trešo labāko spēlētāju tika atzīts aizsargs Romans Rukavišņikovs, kurš saņēma 510 balsis.

Kā zināms, «Atlant» komanda tikai pašā regulārā čempionāta izskaņā nodrošināja sev dalību Gagarina kausa izcīņā.

Ozoliņa pārstāvētā komanda ceturtdien noslēdza sezonu, kad Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfināla ceturtajā mačā ar 0:7 izbraukumā kapitulēja Sanktpēterburgas SKA un sērijā līdz četrām uzvarām piedzīvoja zaudējumu ar 1-4.

Ozoliņš «Atlant» rindās regulārajā čempionātā aizvadīja 42 spēles, kurā guva divus vārtus, atdeva 18 rezultatīvas piespēles un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +6, bet četrās Gagarina kausa cīņās viņa kontā bija viena rezultatīva piespēle un negatīvs lietderības koeficients -7.

Līgums ar «Atlant» aizsargam bija noslēgts līdz šīs sezonas beigām, tādēļ tagad viņš varēs pievienoties jebkurai citai KHL komandai. Pats 40 gadus vecais Ozoliņš paudis vēlmi profesionālā līmenī aizvadīt vēl vismaz vienu sezonu.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu