Vairāk komforta ar jauno «BMW 3-sērijas GT» modeli (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Populārā BMW 3-sērija ir papildināta ar jaunu GT modeli, kurš tikko debitēja Ženēvas starptautiskajā automobiļu izstādē.

Jaunais «Gran Turismo» modelis pēc savas būtības ir balstīts uz to pašu konceptu, kāds ir BMW 5-sērijas GT modelis – garāks, platāks un augstāks par standarta 3-sērijas automobili.

BMW komanda apgalvo, ka jaunais 3-sērijas GT apvieno sedana dinamiku, universāla praktiskumu un kupejas izskatu. Apvienot šīs trīs īpašības vienā modelī nav viegls darbs, taču BMW ir pārliecināti, ka šim modelim būs spoža nākotne.

Pircēji jauno «BMW 3.sērijas GT var izvēlēties ar vienu no pieciem spēcīgiem, pilnveidotiem un ekonomiskiem dzinējiem, kas aptver jaudas diapazonu no 143 līdz 306 zirgspēkiem. Visos dzinējos tiek izmantota «BMW TwinPower Turbo» tehnoloģija.

Jaudīgākajam sešu cilindru benzīna dzinējam, kas izmantots «BMW 335i GT» modelī, ir pievienojies četru cilindru benzīna dzinējs «BMW 328i GT» un «BMW 320i GT» modeļiem. Klāstu papildina arī divi 2,0 litru dīzeļdzinēji – «BMW 320d GT» un «BMW 318d GT» versijai.

Standartaprīkojumā jaudu uz aizmugurējiem riteņiem novada sešu pakāpju manuālā pārnesumkārba, tomēr papildaprīkojumā visiem dzinēju variantiem BMW piedāvā arī astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Abi pārnesumkārbas varianti ir saistīti ar degvielas patēriņu samazinošo «Auto Start-Stop» funkciju.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu