Miljardiera bijusī sieva un draugs: Berezovskis tika nožņaugts (160)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Afp/Scanpix

Kamēr Lielbritānijas policija skaidro, kādos apstākļos dzīvību zaudēja krievu miljardieris Boriss Berezovskis, britu mediji publicē dažādus minējumus par viņa nāvi.

Tā, piemēram, tiek ziņots, ka līdzās miljardiera līķim atrasta šalle, kas savukārt ļauj izdarīt minējumu, ka Berezovskis ir nožņaugts. Policisti gan joprojām uzver, ka pagaidām nekas neliecinot, ka miljardieris ir miris vardarbīgā nāvē.

Izdevums «The Guardian» citē vienu no senākajiem Berezovska draugiem, bijušo kompānijas «Aeroflot» vadītāja vietnieku Nikolaju Glužkovu: «Boriss ir nožņaugts. Viņš to izdarīja pats, vai kāds viņam palīdzēja. Tomēr es neticu, ka viņš izdarīja pašnāvību. Tā nebija parasta nāve.»

Līdzīgi domājot arī bijusī Berezovska sieva Gaļina Bešarova.

Arī daudzi citi miljardiera draugi un paziņas norāda, ka netic versijai, ka Berezovskis izdarījis pašnāvību.

Krievijas žurnālists Mihails Leontjevs kaimiņvalsts medijiem arī izteicies, ka Berezovskis bijis uz sevi tendēts cilvēks – ja viņš izdarītu pašnāvību, viņš būtu atstājis vēstījumu visai pasaulei.

Britu mediji arī atgādina, ka Berezovskis «ļoti rūpējies par savu dzīvību», algojot lielu skaitu miesassargu.

Komentāri (160)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu