Pieļauj, ka Tamerlans Carnajevs jau iepriekš veicis nežēlīgas slepkavības (64)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Bostonas maratona spridzinātāja 26 gadus vecā Tamerlana Carnajeva draugi un paziņas pieļauj, ka viņš savulaik veicis trīskāršu slepkavību 2011.gadā.

Ārvalstu medijiem kāds Tamerlana draugs atklājis, ka 2011.gadā, kad notika slepkavības, neviens nav domājis, ka Tamerlans varētu izdarīt nežēlīgu slepkavību, tomēr tagad draugi un paziņas pauž pārliecību, ka čečenu jaunietis ir saistīts ar slepkavībām.

Tiek ziņots, ka 2011.gadā kādā dzīvoklī tika atrasti nežēlīgi sakropļoti trīs cilvēku līķi. Viens no bojāgājušajiem bija Tamerlana labs draugs Brendans.

Kāds Tamerlana draugs, kas sevi dēvē par Reju, sacījis, ka ar Tamerlanu iepazinies 2010.gadā, kad trenējies vienā sporta zālē. Viņš stāsta, ka visi esot bijuši ļoti izbrīnīti, ka Tamerlans nav ieradies uz sava labākā drauga Brendana bērēm, turklāt toreiz viņš pametis ASV uz vairākiem mēnešiem.

«Tams nebija bērēs, lai gan Brendans bija viens no viņa labākajiem draugiem. Tāpēc arī ir dīvaini, ka viņš it kā paziņoja, ka viņam nav draugi-amerikāņi,» stāstījis Rejs.

Jaunieša draugi un paziņas arī norāda, ka nekad nav pamanījuši, ka Tamerlanam būtu bijis naids pret cilvēkiem reliģisko uzskatu dēļ.

Policija uzskata, ka 2011.gadā dzīvoklī, kur notika slepkavības, bija divi iespējamie slepkavas, taču viņu identitāte joprojām nav zināma.

Komentāri (64)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu