Rīdziniekus Lielās talkas laikā mudina pievienoties Daugavas krastmalas sakopšanā (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Sestdien, 27.aprīlī, kad visā Latvijā norisināsies Lielā talka, rīdzinieki būs aicināti pievienoties Daugavas krastmalas sakopšanai pie Krīdenera dambja iepretim tirdzniecības centram «Mols».

Aizvadītajā gadā Daugavas krastmalas sakopšanā pucējās vairāk nekā 50 talcinieki, kuri gadiem krājušos atkritumus savāca 450 maisos, aģentūru LETA informēja «Mols» sabiedrisko attiecību speciāliste Elīna Dreimane.

Iesākto turpinot arī šogad, talcinieki uz Daugavas krastmalas sakopšanas darbiem aicināti pulcēties talkas vietā, Daugavas krastmalā iepretim tirdzniecības centram «Mols» no plkst.9. Piesakoties iepriekš, «Mols» būs parūpējies par pietiekamu skaitu maisu, cimdu un citu darba rīku visiem dalībniekiem, kā arī spēcinošām pusdienām pēc darba.

Dailes teātra aktieris Kristaps Rasims šīs talkas laikā rūpēsies par kārtīgu rīta rosmi pirms darba un uzmundrinās talciniekus visu pasākuma laiku. Mazajiem talciniekiem būs iespēja gatavot putnu būrīšus un piedalīties dažādos konkursos ar balvām.

«Aizvadītajā gadā Lielajā talkā iesaistījāmies pirmo reizi. Lai gan talkas vieta bija salīdzinoši maza, tās sakopšanai 50 cilvēku komanda strādāja vairāk nekā četras stundas, savācot 450 maisus visdažādāko atkritumu. Par dalību šogad vairs nebija šaubu. Ja sākām Daugavas krastmalas sakopšanu aizvadītajā gadā, tā jāturpina gan ikdienā, gan šogad Lielās talkas laikā,» sacīja «Mols» vadītāja Liene Apine.

Lai sagādātu pietiekamu skaitu nepieciešamo darbarīku un uzkodu, ikviens interesents savu dalību «Mola» rīkotajā talkā aicināts pieteikt vietnē «http://goo.gl/InMhx».

Lielās talkas vadmotīvs šogad ir «Tīra Latvija sākas Tavā galvā!», un tā mērķis ir aicināt cilvēkus ne tikai sakopt apkārtni, bet arī savā ikdienas dzīvē piemērot principus, kas atbilst Lielās talkas galvenajam mērķim - lai Latvija 2018.gadā ir tīrākā valsts pasaulē.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu