Eimijas Vainhausas tēvs kritizē Bejonsas kaverversiju dziedātājas hitam (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Dziedātājas Eimijas Vainhausas tēvs Mičs kritizējis popdīvas Bejonsas kaverversiju viņa meitas dziesmai «Back to Black».

«Es nedomāju, ka viņa tai pienesusi ko jaunu,» Vainhauss sacīja par dziesmu, ko Bejonsa ierakstīja kopā ar mūziķi «Andre 3000» no grupas «Outkast».

«Man netika prasīta atļauja to ierakstīt. Viņiem par šīm tiesībām ir jāmaksā, un to viņi arī dara. Es nevaru teikt, cik daudz, taču tā ir liela naudas summa,» viņš atklāja.

«Back to Black» jaunā versija iekļauta filmas «Great Gatsby» («Lieliskais Getsbijs»), kuras Lielbritānijas pirmizrāde paredzēta 6.maijā, skaņu celiņā.

Rakstnieka Frānsisa Skota Ficdžeralda romāna Holivudas ekranizācijai mūziku ierakstījušas tādas zvaigznes kā Gotjē, «will.i.am», Džeks Vaits, «Florence+The Machine» un Lana del Reja.

Skaņu celiņa galvenais producents ir reperis «Jay-Z», un līdz ar skaņu celiņu tiks izdota arī viņa jaunā dziesma »'$100 Bill».

«Lieliskajā Getsbijā» spēlē aktieri Leonardo di Kaprio, Kerija Maligana un Tobijs Magvairs.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu