Rīgas auto izstādē debitēs «Peugeot 2008» un sportiskais «208 GTI»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Peugeot» Rīgas starptautiskajā auto izstādē «Auto 2013», kas norisināsies no 26.-28.aprīlim, pirmo reizi Baltijā prezentēs savu jauno krosoveru «Peugeot 2008» un sportisko «208 GTI»Kopumā izstādē varēs apskatīt 11 «Peugeot» automobiļus un jaunās sezonas velosipēdus.

Jaunais pilsētas apvidus automobilis ir paredzēts aizvien intensīvākajai pilsētas satiksmei un tiem, kuriem papildus stilīgam dizainam ir svarīgs arī augstāks klīrenss labākai caurgājamībai, ietilpība, funkcionalitāte un braukšanas komforts. Inženieri šajā modelī ir apvienojuši «Peugeot» labāko pieredzi pilsētas automobiļu un krosoveru ražošanas jomā.

«Peugeot Baltic» mārketinga vadītāja Kerli Maro piezīmēja, ka jaunais «2008» pēc savas būtības ir galvenokārt jauneklīgs kosmopolīts. «Jaunais krosovers ir izstrādāts, lai atbilstu zinošu jauniešu ar plašiem pasaules uzskatiem gaumei un vajadzībām - cilvēkiem, kuri mīl pilsētas dzīvi, taču dažkārt vēlas no tās arī aizbēgt,» piebilda Maro.

Automobilis ar aerodinamisko virsbūvi un sportisko formu zem sava dzinēja pārsega slēpj visekonomiskākos jaunās paaudzes benzīna un dīzeļa dzinējus, kuru jauda ir no 82-120 zirgspēkiem, jaunākais no kuriem ir Euro 6 standartiem atbilstošais 110 zirgspēku trīs cilindru 1,2 litru tiešās iesmidzināšanas turbo benzīna dzinējs.

Leģendārā «205 GTi» cienīgais pēctecis, jaunais «Peugeot 208 GTi», sevī nes daudzu gadu aizraušanos ar autosportu, gadiem ilgu pieredzi un zināšanas, pārdošanas veiksmi un uzlabojumus. Sportiskais pēctecis ar agresīvu virsbūvi, stilīgu interjeru un lielisku veiktspēju - jaunais 200 zirgspēku 1,6 THP turbo dzinējs padara automašīnu par patiesu «piedzīvojumu automobili». Sadarbībā ar 6 pārnesumu manuālo pārnesumu kārbu ar saīsinātiem pārnesumiem dzinējs ļauj maksimāli izmantot virsbūves īpašības, un «208 GTi» kļūst par cienīgu «Peugeot» sporta automobiļu pārstāvi. «208 GTi» paātrinājums no 0-100 kilometriem stundā noris tikai 6,8 sekundēs, un maksimālais ātrums tiek sasniegts pie 230 kilometri stundā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu