Anmary svin Azerbaidžānas līdera Heidara Alijeva 90 gadu jubileju (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Anmary aicināta uzstāties Azerbaidžānas nacionālā līdera Heidara Alijeva 90 gadu jubilejas koncertos Azerbaidžānā.  Azerbaidžāņi tur lielā godā harizmātisko politiķi, kurš lika pamatus Azerbaidžānas valsts izaugsmei  un kļuva par lielu autoritāti šīs valsts iedzīvotājiem. 

Heidara Alijeva dzimšanas dienu plaši svin visā valstī – tiek atklāti krāšņi ziedos slīgstoši parki, kuros acis priecē ziedu skulptūras un visās varavīksnes krāsās zaigojoši ziedu paklāji, un notiek koncerti, kuros uzstājas labākie Azerbaidžānas dziedātāji. Anmary kā īpašais viesis ir aicināta noslēgt svētku koncertus, kuri tiek arī translēti tiešraidē valsts un sabiedriskajā televīzijā.

Šajās dienās Baku notiek arī pirmais Dienvidu Kaukāza forums, kurš pulcē vairāk kā 300 ārvalstu ekspertus, augsta līmeņa amatpersonas, kā arī bijušos dažādu valstu prezidentus un valdības pārstāvjus. Forumā ar runu uzstājās arī Latvijas bijusī prezidente Vaira Vīķe-Freiberga. Par godu Forumam tika organizētas svinīgas vakariņas, kurās viesus priecēja pasaulē populārā dziedātāja Lara Fabian. Pēc Laras Fabian uzstāšanās klātesošos ar dziesmu sveica spēcīgā vokāla īpašniece Anmary, saņemot nedalītas ovācijas un atzinīgus vārdus par savu priekšnesumu.

Anmary atzīst, ka jutusies saviļņota un ar lielāko prieku izbaudījusi beļģietes koncertu, kurā skanēja dziesmas franču valodā. Nenoliedzami liels gods bija arī pašai Anmary kāpt uz skatuves un izpildīt savas dziesmas.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu