Latvijas «Opel» tirgotāja apgrozījums pirmajā darbības gadā - Ls 2,6 miljoni (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

2011.gada beigās dibinātais «Opel» markas automašīnu pilnvarotais pārstāvis SIA «Auto Blitz» pirmajā pilnajā darbības gadā strādājis ar 2,6 miljonu latu apgrozījumu, liecina SIA «Firmas.lv» informācija. Tiesa, uzņēmums 2012.gadā strādājis ar 104 252 latu zaudējumiem.

Kompānijas vadības ziņojumā norādīts, ka pērn uzņēmums pārdevis 222 jaunas «Opel» automašīnas un 18 lietotas automašīnas. Jau ziņots, ka «Auto Blitz» 2012.gada nogalē ieguva tiesībās Latvijas Valsts policijai piegādāt 40 jaunus «Opel Combo 1,6 CDTi» automobiļus.

Uzņēmuma vadība atzīst, ka apgrozījums no jaunu un lietotu automašīnu pārdošanas bija 2,42 miljoni latu, bet pēcpārdošanas jomā «Auto Blitz» ir sasniegusi vairāk nekā 185 000 latu apgrozījumu, kas ir 84% no plānotā apjoma. Tāpat pārskata periodā uzņēmums izveidojis plašu klientu bāzi, kas nodrošinās arī turpmāku darbības paplašināšanu un labāku rezultātu sasniegšanu.

«Auto Blitz» vadība plāno turpināt iesākto darbību un attīstību, fokusējoties uz jaunu klientu piesaisti gan pārdošanas, gan pēcpārdošanas jomās. Uzņēmuma vadība sagaida, ka Latvijas kopējais autotirgus parādīs zināmu izaugsmi un tādējādi ļaus «Auto Blitz» paplašināt savu darbības apjomu un sasniegt lielāku apgrozījumu.

2012.gada auto tirdzniecības rezultāti liecina, ka «Auto Blitz» no Latvijā pārdotajām jaunajām «Opel» markas automašīnām ieņēmis tuvu 40% no kopējā tirgus, kas arī bija uzņēmuma nospraustais mērķis, dibinot uzņēmumu.

SIA «Auto Blitz» tika reģistrēta 2011.gada septembrī, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 128 000 latu. 50% «Auto Blitz» kapitāldaļu pieder SIA «Mūsa Motors Grupa», pa 20% Mārim Varkalim un Ģirtam Zemītim, bet 10% - Vitautam Tučkum.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu