Sprūdžs partijas biedriem taisnojas par nomelnošanu (82)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Evija Trifanova/LETA

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Edmunds Sprūdžs (RP) nosūtījis vēstuli saviem partijas biedriem, kurā taisnojas par viņa nomelnošanu avīzē «Pietiek.com», liecina aģentūras LETA rīcībā nonākusī vēstule.

Elektroniskajā vēstulē Sprūdžs norāda, ka viņa pacietības mērs nav bezgalīgs, un tāpēc viņš uzskata par savu pienākumu saviem politiskajiem domubiedriem uzrakstīt patiesību par šajā avīzē paustajiem apmelojumiem.

Sprūdžs pauž, ka vienmēr ir lepojies ar to, ka politikā ir nonācis no uzņēmēju vidus un viņa uzņēmumi pēdējo trīs gadu laikā nodokļos ir nomaksājuši aptuveni 500 tūkstošus latu, tostarp arī veiktas iemaksas sociālajā budžetā, no kura tiek finansētas pensijas. «Es esmu devis darbu un algu vairāk nekā 20 darbiniekiem vienlaikus,» raksta ministrs, piebilstot, ka ir gandarīts par to, ka varējis attīstīt savas un savu darbinieku prasmes, kā arī palīdzējis augt uzņēmumiem, kas saistīti ar viņa komercdarbību.

Politiķis uzsver, ka viņa finanšu darījumus saistīt ar pensionāru apzagšanu ir «absurda demagoģija», jo visu savā dzīvē ir sasniedzis paša spēkiem un uzņēmumus viņam neviens nav mantojumā atstājis, nav uzdāvinājis, un tie no gaisa nav nokrituši. «Medijos plaši apspriestie mani aizņēmumi nav ņemti ekskluzīva dzīves stila nodrošināšanai, bet gan lai norēķinātos par uzņēmumu kapitāldaļām un ieguldījumiem to attīstībā. Tad jau arī zemnieks apzog valsti, ja ēd savu izaudzēto gaļu, olas vai kartupeļus, vai mājsaimniece apzog valsti, jo zeķes savai ģimenei ada pati,» skaidro ministrs.

Viņš atgādina, ka tā nav pirmā reize, kad «Pietiek.com» tendenciozi sagroza informāciju, tas arī bijis saistībā ar viņa izglītību, un toreiz mērķtiecīgi noticis darbs pie tā, lai radītu iespaidu, ka viņš neko vairāk par vidusskolu nav pabeidzis.

Vēstulē viņš piemin, ka «Pietiek.com» avīzi finansē Reformu partijas «draugi» jeb politiskie pretinieki un viņš tikai varot izteikt minējumus, kas viņa nomelnošanu ir finansējis, tomēr vārdā nevienu nenosauc.

Komentāri (82)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu