Štromberga uzvaru sērija Eiropā turpinās (12)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Divkārtējais olimpiskais čempions BMX riteņbraukšanā Māris Štrombergs sestdien Zviedrijā triumfēja arī Eiropas čempionāta septītajā posmā, turpinot savu uzvaru gājienu.

Līdz ar to pasaules labākais BMX riteņbraucējs triumfējis visās šīs sezonas Eiropas čempionāta sacensībās.

Lietainos laika apstākļos notikušajās sacensībās sestdien trešo vietu izcīnīja Edžus Treimanis, bet piektais finālā finišēja Rihards Veide.

Svētdien sportisti sacentīsies arī astotajā posmā.

Kā ziņots, pēc sešiem posmiem pārliecinošā kopvērtējuma līderpozīcijā atradās Štrombergs, kuram sekoja Treimanis, bet trešais bija francūzis Kventins Kaleirons, kuram sekoja Veide.

Līdzīgi sasniegumi Latvijas BMX sportistiem pa spēkam bija vēl tikai 2006. gadā, kad Eiropas čempionātā viņi aizņēma visu goda pjedestālu.

Eiropas čempionātā šosezon kopumā paredzēti 12 posmi, kas norisināsies sešās dažādās Eiropas pilsētās. Jau nākamajā nedēļas nogalē 8. un 9. jūnijā sacensības norisināsies arī Rīgā, Mežaparka trasē, turklāt arī šajā posmā startēs Štrombergs.

Šī ir tikai trešā reize, kad Latvijā tiek rīkoti Eiropas čempionāta posmi - iepriekš divas reizes tas noticis Valmieras trasē.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu