Jaunie «Lexus IS» modeļi standarta aprīkojumā saņems premium klases navigāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Visos jaunajos «Lexus IS 300h» un «Lexus IS 250» modeļos, kas Eiropas tirgū startēs jūnijā un jūlijā, jau standarta aprīkojumā tiks iekļauta jaunākās paaudzes premium klases multimediju navigācijas sistēma, kas līdztekus parkingam un «Real-time» navigācijai ietvers arī uzlabotu «Google Maps» pakalpojumu vēl ērtākai un vienkāršākai konkrētā galamērķa atrašanai. Sistēma ieviesta kompānijai «Lexus» sadarbojoties ar vienu no vadošajiem pasaules transporta satiksmes analīzes un risinājumu uzņēmumiem «INRIX».

Jaunā multimediju navigācijas sistēma ļaus «Lexus IS» vadītājam ietaupīt laiku, piedāvājot ātru un precīzu informāciju galamērķa sasniegšanai un automašīnas novietošanai stāvvietā konkrētā galamērķa tuvumā. Sistēmas datubāze, kas nepārtraukti tiek papildināta, satur informāciju par 42 000 autostāvvietām visā Eiropā. Turklāt sistēma lietotājam piedāvās datus par cenas ziņā izdevīgāko stāvvietu konkrētajā apkārtnē. Speciālisti aplēsuši, ka lielajās pilsētās autobraucēji patērē vismaz 20 minūtes, lai atrastu vēlmēm atbilstošu autostāvvietu. Vismaz sešiem no katriem 10 autovadītājiem stāvvietas meklējumi rada stresu un auto tiek atstāts pirmajā brīvajā vietā, kas ir pa ceļam, nepievēršot uzmanību cenai un citiem apstākļiem.

Attiecībā uz navigāciju, «Lexus IS» modeļos ievietotā «Real-time» sistēma ļaus izbaudīt patīkamu pārvietošanos lielākajā daļā Eiropas valstu - bez maldīšanās, stresa un liekas laika tērēšanas. Navigācija pati izvēlēsies īsāko un ātrāk izbraucamo maršrutu, apbraucot sastrēgumus un vietas, kur notiek ceļu remonts. Kompānija «INRIX» nepārtraukti analizē satiksmes plūsmas datus, apkopojot ceļu sensoru sniegto informāciju un ziņas par ceļu satiksmes negadījumiem, sastrēgumiem, laika apstākļiem, ceļa seguma stāvokli u.tml.

Tāpat jaunākajos «Lexus IS» modeļos būs iespējama tieša piekļuve «Google» vietējam meklētājam, pakalpojumiem «Street View» un «Panaramio», kas ietilpst «Google Maps» piedāvājumā. «Google» vietējais meklētājs ļaus atrast tuvākajā apkārtnē interesējošus objektus - viesnīcas, restorānus, bankomātus, degvielas uzpildes stacijas, kā arī dažādu pakalpojumu sniedzējus. «Street View» pakalpojums «Lexus IS» vadītājam palīdzēs vēl pirms galamērķa sasniegšanas izpētīt tā apkārtni vizuāli.

Jāpiebilst, ka visas minētās priekšrocības ir orientētas uz klientiem lielākajās Eiropas pilsētās un teritorijās ar augstāko satiksmes intensitāti. Diemžēl jaunāko tehnoloģiju sniegtās vēl nebijušās iespējas «Lexus» klienti varēs vislabāk izbaudīt darba vai atpūtas braucienos uz Eiropu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu