Skandalozā video «varonis» Kasems nāk klajā ar negaidītu savas rīcības skaidrojumu (550)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Politiskās apvienības «Saskaņas centrs» deputāta kandidāts pašvaldību vēlēšanās Salaspils novadā Marats Kasems, kurš internetā publicētā videomateriālā pēc vēlēšanām lamāja vēlētājus un konkurentus, vēstulē medijiem centies paskaidrot savu rīcību.

Viņš piekrīt, ka izteicies «asi», taču apgalvo, ka paudis vien to, ko daudzi atļaujas runāt tikai «savās virtuvēs». Kasems atļāvies apšaubīt notikušo pašvaldību vēlēšanu rezultātus. Tāpat Kasems noliedzis medijos izskanējušo informāciju, ka videomateriāla uzņemšanas laikā viņš būtu lietojis alkoholiskos dzērienus.

«[..] gribētos pajautāt žurnālistiem, no kurienes viņi rāvuši informāciju, ka es būtu dzēris?Vai jūs esat ārsti, ka varat noteikt diagnozi?» jautā Kasems.

Kasems vēstulē medijiem norādījis, ka esot «kulturāls un inteliģents cilvēks».

«Daudzi apgalvo, ka esmu nekulturāls - tā nav taisnība. Esmu inteliģents, un, ja jau pie tā esam nonākuši, dzeršanas kultūras jautājumos esmu zinošs cilvēks,» saka Kasems.

Kasems apgalvo, ka daudzi cilvēki esot vienisprātis ar viņa videomateriālā sacīto.

«Kamēr citi iebāzuši galvas smiltīs, es nolēmu paust savu neizpratni par situāciju, kad savi cilvēki teica priekšā, kam likt plusus un mīnusus, kurus svītrot. Es vēlējos parādīt pašvaldību vēlēšanu absurdo būtību mazajās pilsētās.Jā- skarbi, jā - rupji, jā - ar nepareiziem izteicieniem. Bet vai tad apspriest mani ir labāk, nekā aizdomāties par Latvijas patiesajām problēmām, kas ir negodīgas vēlēšanas, ekonomiskā situācija, nacionālie jautājumi? Salaspilī, iespējams, notika vēlētāju balsu pirkšana, bija pārkāpumi. Šodien Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) paziņoja, ka vēlēšanu rezultāti paliks nemainīgi.Un tas ir saprotami, jo visu skatieni tagad pievērsti Maratam Kasemam.Kam gan kāda daļa par tādiem sīkumiem, kā vēlēšanu rezultātu sagrozīšana un viltošana?» klāstījis Kasems.

Kasems paziņojis, ka runājis to pašu, ko citi runā savās virtuvēs, tikai viņš to pavisam nejauši izdarījis publiski.

«Agrāk man likās, ka Latvijā tiesības un brīvības ir vairāk nekā Krievijā, tagad sāku par to šaubīties,» secina skandalozā video «varonis»

Jau ziņots, ka sociālajos tīklos un citos interneta portālos plaši tiek apspriests video, kurā redzams Kasems, gānoties par pašvaldību vēlēšanu rezultātiem. Kasems izmanto lamuvārdus un velta tos gan politiskajiem konkurentiem, gan arī vēlētājiem.

<em>Skandalozais video: Urbanovičs to ir redzējis un viņam ir kauns</em>

Komentāri (550)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu