Tūnēts «Nissan Juke» ir teju tikpat ātrs kā «Bugatti Veyron» (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

«Bugatti Veyron» ir leģendārs automobilis, kurš godam ir nopelnījis savu vietu autoindustrijas vēsturē. Tieši šo panākumu dēļ daudzi autoražotāji un tūneri vēlas sacensties ar pasaulē labāko.

Krievijas tūninga uzņēmums «Shpili-Villi Motorsports» iedvesmu savam monstrālajam «Juke» modelim smēlās no «Nissan Juke-R», kurš tika saražots ierobežotā 20 eksemplāru daudzumā, tika «Nissan GT-R» iekšas un maksāja 600 000 ASV dolāru.

Atšķirībā no «Juke-R», kuram ir respektabla 545 zirgspēku jauda, «Shpili-Villi Motorsports» spēja to palielināt līdz 700 zirgspēkiem. Saskaņā ar oficiālajiem datiem tūnētais «Juke» spēj attīstīt no 700 līdz pat 800 zirgspēku jaudu, kas ļauj tam sasniegt 100 km/h jau pēc 3,0 sekundēm. Maksimālais ātrums tiek sasniegts pie 299 km/h.

Uz dragreisa taisnes tūnētais «Nissan Juke» stājās pretim standarta «Bugatti Veyron», kuram finišā zaudēja burtiski par mata tiesu.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu