«Auto Blitz» kļūst par vienīgo «Opel» elektromobiļu pārstāvi Latvijā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirms mēneša autodīleris parakstīja līgumu ar «Opel SouthEast Europe» par «Opel» elektroauto «Ampera» izplatīšanu Latvijas tirgū. Sākot ar šī gada 27.jūniju, «Auto Blitz» uzsāk šo elektroauto pārdošanu un tehnisko apkalpošanu Latvijā.

«Jaunais elektroauto ir ne tikai tehnoloģisks izrāviens, šis modelis ir ekonomiski pievilcīgs produkts, ņemot vērā tā zemās ekspluatācijas izmaksas un niecīgo enerģijas patēriņu. Protams, «Ampera» ir adresēts tiem autobraucējiem, kuriem rūp apkārtējā vide un ekoloģisks dzīvesveids,» stāsta «Auto Blitz» vadītājs Ģirts Zemītis saka.

Elektroauto «Ampera» dīlera tiesības ir prasījušas arī būtiskus ieguldījumus. Lai kļūtu par «Ampera» dīleri, uzņēmums ir ieguldījis 50 000 eiro - pārdošanas un tehniskā personāla apmācībās, automobiļa specifiskajā aprīkojumā un servisa instrumentos, kā arī salona iekārtojumā.

«Opel Ampera» ir unikāls elektroautomobilis, kas sevī iemieso visjaunākās tehnoloģijas. Jauno modeli dēvē par palielināta nobraukuma elektroauto, angliski EREV - «Extended Range Electric Vehicle». Tas ir aprīkots ar 150 zirgspēku elektromotoru un 16kWh akumulatoru bateriju, kā arī papildu ar degvielu darbināmu ģeneratoru, kas kopumā nodrošina līdz pat 500 kilometru nobraukumu ar vienu uzlādi.

«Ampera» uzlāde veicama no sadzīves, sazemētas elektrorozetes un tas aizņem sešas vai četras stundas, ja pieejama 16A strāva. Automobiļa priekšrocības ir praktiski neierobežots nobraukums, neatkarība no uzlādes infrastruktūras un automašīnas izmērs (vidējās klases auto), kas ļauj to izmantot kā pilnvērtīgu ģimenes auto.

Uzņēmuma vadītājs portālam «Apollo» atklāja, ka jau ir pārdots pirmais «Opel Ampera» auto. To ir iegādājies uzņēmējs Jānis Černajs.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu