Liepājā un tās apkārtnē notiks klasisko automobiļu rallijs (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Šīs nedēļas nogalē, 29.jūnijā un 30.jūnijā, Latvijas Antīko automobiļu klubs Liepājā un tās apkārtnē organizēs klasisko automobiļu ralliju «Youngtimer Rally Liepāja 2013».

Rallijs pulcēs vairāk kā 20 ekipāžas ar klasiskajiem automobiļiem no Latvijas un Igaunijas un, iespējams, arī no citām kaimiņvalstīm. Jau sestdienas rītā no plkst.9 Liepājas pilsētas iedzīvotājiem un viesiem būs unikāla iespēja klātienē apskatīt klasiskos spēkratus Rožu laukumā un Zivju ielā. Plkst.10.30 sāksies parādes brauciens cauri Liepājai Nīcas virzienā, kur plkst.12 dalībniekiem sāksies regularitātes braucieni pa Liepājas apkārtnes ceļiem. Pēc diviem regularitātes braucieniem no plkst.15.30 līdz 16.30 interesentiem būs iespēja vēlreiz apskatīt spēkratus Durbē pilsētas svētku laikā. Durbē arī tiks dots starts sinhronās regularitātes braucieniem.

Svētdienas rītā plkst.10.30 dalībniekiem tiks dots starts foto orientēšanās braucienam maršrutā Bernāti-Grobiņa-Karosta. Trīs stundu laikā ekipāžām būs jāatrod organizatoru noteikti punkti Liepājā un tās apkārtnē. Pasākums noslēgsies Liepājā ar rezultātu paziņošanu un apbalvošanu. Brauciena finišs būs Karostas cietumā laikā no plkst.13.30 līdz 16. Līdz ar to Karostas cietumā būs unikāla iespēja klātienē apskatīt klasiskos spēkratus.

Ar terminu «Youngtimer» apzīmē klasiskos automobiļus, kas ražoti 20.gadsimta 60. - 80.gados. Šīs kategorijas spēkrati iezīmē jaunu ēru pasaules autobūvē - laiku, kad automobilis kļūst demokrātisks, ikvienam pieejams, bet tajā pašā laikā saglabā ekskluzivitāti un stilu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu