Maikla Džeksona brāļadēls uzskata, ka dziedātājs tika nogalināts (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona brāļadēls Tito Džeksons jaunākais ceturtdien tiesā sacīja, ka, viņaprāt, dziedātājs esot ticis nogalināts.

Tā viņam licis domāt Maikla Džeksona teiktais neilgi pirms nāves. Dziedātājs brāļadēlam «un brāļiem vairākkārt teica, ka viņu nogalinās», Losandželosas Augstākajā tiesā liecināja Tito Džeksons jaunākais.

Viņš gan neesot nosaucis iespējamā slepkavas vārdu, taču domājis, ka ir briesmās «sava statusa» dēļ.

Kā jau ziņots, Džeksona ģimene iesūdzējusi AEG tiesā par nolaidību, pieņemot darbā ārstu Konrādu Mariju, kurš tagad notiesāts par dziedātāja netīšu nonāvēšanu un izcieš sodu Kalifornijas cietumā.

Tito Džeksons jaunākais un Maikla Džeksona māte Ketrina dala aizbildniecību par dziedātāja trim bērniem - Prinsu Maiklu, Perisu un Prinsu Maiklu II, kas labāk pazīstams ar iesauku Blankets.

Tito tiesā skaidroja, ka «briesmīgie» paparaci nemitīgi vajājot bērnus un viņu klātbūtne tiem «traucē sērošanu, atkopšanos un virzīšanos uz priekšu».

Tito Džeksons jaunākais ir popdziedātāja brāļa Tito, kurš neiesaistījās grupā «Jackson 5», dēls.

Kā jau ziņots, trešdien tiesā liecināja Džeksona 16 gadus vecais dēls Prinss Maikls, kurš sabiedrībai deva dziļāku ieskatu dziedātāja attiecībās ar saviem bērniem.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu