Laimē braucienu ar N4 grupas rallija auto (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mareks Seleņa

Rallija «Kurzeme» organizatori festivāla «LMT Summer Sound» apmeklētājiem piedāvās unikālu iespēju izcīnīt braucienu ar īstu rallija auto īstā rallija ātrumposmā.

Lai piedalītos izlozē, festivāla teritorijā jāsameklē «Ātruma Festivāla - Rallija Kurzeme» telts un jāsēžas pie rallija simulatora stūres, un jānobrauc viens ātrumposms. Ātrākais no braucējiem saņems iespēju augusta beigās sēsties blakus Liepājas rallistam Viktoram Lebedevam un izbaudīt, ko nozīmē brauciens ar N4 grupas «Subaru Impreza» pa kādu no rallija «Kurzeme» ātrumposmiem. Lai piedalītos sacensībās, vienīgais nosacījums būs pirms brauciena iegādāta «Ātruma Festivāla» biļete.

Tikai «LMT Summer Sound» festivāla apmeklētājiem par pusi no cenas būs iespējams iegādāties biļeti uz augusta beigās notiekošā Ātruma Festivāla – Rallija «Kurzeme» visiem pasākumiem – rallija ātrumposmiem un Ziemeļeiropas «Freestyle Streetbike» sacensībām, kā arī biļeti uz Latvijas dragreisa čempionāta ceturto posmu.

Rallija Kurzeme teltī varēs iegūt arī informāciju par sestdien, 13. jūlijā, Pulvera ielā notiekošajām Latvijas dragreisa čempionāta sacensībām, kur viena no intrigām ir, vai izdosies labot patreizējo Latvijas rekordu 400 metru distancē.

Ātruma Festivāls – Rallijs «Kurzeme 2013» norisināsies Liepājā 30., 31.augustā. Tā ietvaros norisināsies Latvijas un Igaunijas čempionāts rallijā, Latvijas čempionāts rallijsprintā un Ziemeļeiropas «Streetbike Freestyle» čempionāts.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu