Maikla Džeksona koncertu direktors: dziedātāja stāvoklis mani biedēja (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Popdziedātāja Maikla Džeksona plānotās koncertturnejas direktors Kenijs Ortega tiesā liecinājis, ka dziedātāja stāvoklis esot viņu biedējis.

Ortega norādīja, ka Džeksona izskats mēģinājumu laikā esot devis pamatu nopietnām bažām. «Es redzēju tādu Maiklu, kas mani biedēja,» viņš teica.

Kā jau ziņots, patlaban norisinās lietas izskatīšana par Džeksona netīšu nogalināšanu, ko pret kompāniju AEG ierosināja mūziķa māte Ketrina. Viņa apgalvo, ka AEG esot nolaidīgi pieņēmuši darbā kardiologu Konrādu Mariju, kurš tagad notiesāts par dziedātāja netīšu nonāvēšanu un izcieš sodu Kalifornijas cietumā.

Trešdien Ortega liecināja, ka Džeksona veselības stāvokļa dēļ viņš neesot ticējis, ka plānotā «This Is It» turneja notiks. Pēdējo vismaz četru mēģinājumu laikā viņš esot izskatījies tā, it kā būtu kādas nezināmas vielas ietekmē.

Direktors un horeogrāfs arī norādīja, ka dīvainā uzvedība pieņēmusies spēkā pēc tikšanās ar ārstu.

Dziedātāja stāvoklis visiem turnejas organizēšanā iesaistītajiem esot bijis «diezgan skaidri redzams», viņš piebilda.

Džeksons arī esot izlaidis vairākus mēģinājumus. Mēģinājumā, kas notika sešas dienas pirms Džeksona nāves, popmūzikas karalis esot bijis nosalis, drebinājies un izskatījies apjucis.

63 gadus vecais Ortega liecināja, ka esot nosūtījis e-pastu AEG darbiniekiem, kurā aprakstījis Džeksona stāvokli un aicinājis vērsties pēc vajadzīgās palīdzības.

Nākamajā dienā direktors esot ticies ar Mariju, kurš viņam un AEG vadītājam Rendijam Filipsam apliecinājis, ka Džeksons ir spējīgs doties uz mēģinājumiem.

Kā ziņots iepriekš, AEG noliedz, ka būtu nolīguši Mariju, kā arī nekādā veidā neesot zinājuši, ka ārsts viņam dod spēcīgo anestētiķi.

Tiesa turpinās jau 11.nedēļu. Domājams, ka tā beigsies jūlija beigās.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu