Gorkšu vēlas iegādāties «Leeds United» (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas futbola izlases kapteini Kasparu Gorkšu vēlas iegādāties Anglijas otrās spēcīgākās līgas - «Championship» - komanda «Leeds United», apgalvo britu tabloīds «The Sun».

Tiek ziņots, ka «Leeds United» komanda aizsarga pašreizējam klubam ir gatava maksāt 450 000 mārciņu (368 000 latu).

Pašlaik 31 gadu vecais Gorkšs pārstāv citu «Championship» komandu «Reading FC», kas pagājušajā sezonā spēlēja premjerlīgā, tomēr nespēja tajā nosargāt vietu. Gorkšu ar komandu saista līgums vēl uz vienu sezonu.

«Leeds United» komandu pašlaik vada Braiens Makdermots, kura vadībā «Reading» ar Gorkšu ierindā aizpagājušajā sezonā izcīnīja vietu premjerlīgā. Pērnās sezonas sākumā Gorkšs bija savas komandas pamatsastāva spēlētājs, tomēr vēlāk Makdermots viņu nosēdināja rezervē.

Sezonas otro pusi Gorkšs pavadīja izīrēts «Championship» komandai «Wolverhampton Wanderers», bet Makdermots zaudēja darbu pie Redingas kluba stūres un vēlāk stājās «Leeds United» komandas galvgalī.

Līdsas komanda pērn «Championship» turnīru noslēdza 13. vietā.

Jāizceļ, ka kopš marta beigām «Reading» komandas galvenais treneris ir Naidžels Edkinss, kurš savulaik vēlējās iegādāties Gorkšu, kad vēl vadīja «Southampton», līdz ar to sagaidāms, ka Redingas klubs nevēlēsies aizsargu pārdot.

Karjeras laikā Gorkšs vietu premjerlīgā izcīnījis ne tika ar «Reading» komandu, bet arī ar Londonas «Queens Park Rangers» (QPR) vienību.

«Reading» sezonas pirmo «Championship» spēli aizvadīs 3. augustā, kad mērosies spēkiem ar «Ipswich Town» vienību.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu