Arī «Lexus» pievienojas satriecošo konceptu pulciņam (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viens pēc otra pasaules vadošie autoražotāji izrādās ar jauniem koncepta automobiļiem, kurus klātienē varēs apskatīt gaidāmajā Frankfurtes auto izstādē. Japānas premium autobūves uzņēmums «Lexus» nav nekāds izņēmums ir vilina ar jaunu konceptu «LF-NX».

Automašīnas vizuālais noformējums ir dikti agresīvs, taču uzņēmuma pārstāvji uzsver, ka tas ir veidots aerodinamikas vārdā. Gaisa plūsma no priekšpuses tiek novirzīta uz priekšējām bremzēm, lai tās efektīvāk dzesētos. Savukārt izteiksmīgie aizmugurējie spārni parūpēsies par efektīvāku gaisa plūsmas aizvadīšanu.

Jaunais koncepts nākamgad pārtaps par sērijveida modeli «NX», kurš tiks balstīts uz «RAV 4» platformas, kas liecina, ka standarta «NX» modelis visticamāk krietni atšķirsies no ekstravagantā koncepta.

Par dzinējiem nekas daudz netiek atklāts. Vien tas, ka tiek izstrādāta jauna «Lexus Hybrid Drive» sistēma. Ņemot vērā «Lexus» apsēstību ar hibrīda dzinējiem, nebūtu nekāds pārsteigums, ja ražošanā tiktu iekļauts kāds no populārajiem 300h dzinējiem.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu