Rīgā būs jauns «Peugeot» dīleris (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: David Villarreal Fernández, CC BY-SA 2.0

Peugeot importētājs Baltijā «KW Bruun Baltic» ir noslēdzis dīlera līgumu Latvijā ar SIA «Forum Auto». Jaunās Rīgas pārstāvniecības atvēršana tiek plānota 2013.gada beigās.

«KW Bruun Baltic» izpilddirektors Rasmus Tali stāsta, ka jaunā pārstāvniecība palīdzēs palielināt «Peugeot» konkurētspēju Latvijas tirgū. «Līdz šim «Peugeot» bija divas pārstāvniecības Rīgā, taču abas atrodas Daugavas labajā krastā. Savukārt Pārdaugavā tirdzniecības reģions strauji attīstās un kļūst saistošs, arī no konkurētspējas saglabāšanas viedokļa stratēģiski svarīgi ir atvērt pārstāvniecību tieši tur. Mēs esam gandarīti, ka mūsu jaunais partneris ir «Forum Auto» SIA, kam jau līdz šim ir uzkrāta ilgstoša automobiļu pārdošanas pieredze,» sacīja Tali.

Jaunā 3000 kvadrātmetru lielā «Peugeot» pārstāvniecība atradīsies straujas attīstības tirdzniecības rajonā, K.Ulmaņa gatvē 101, kas atrodas vien piecpadsmit minūšu brauciena attālumā no Rīgas centra virzienā uz Rīgas lidostu. Šajā rajonā ir daudz jauno automobiļu pārdošanas salonu, tiešā tuvumā atrodas «Spice», kas ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Rīgā. Netālu atrodas blīvi apdzīvoti dzīvojamie rajoni, rūpniecības parks, Rīgas lidosta un šosejas Jūrmalas, Jelgavas, Liepājas un Ventspils virzienā.

Jauno autocentru atvērs jau iepriekš minētais «Forum Auto», kam ir gadiem ilga pieredze auto pārdošanā, tas kopš 2008.gada ir arī «KIA» tirdzniecības pārstāvis Latvijā. Uzņēmums ietilpst Tallinas Kaubamaja grupā.

«Forum Auto» SIA izpilddirektors Toni Pīrmā stāsta, ka trešās «Peugeot» pārstāvniecības atvēršana ir pavisam loģisks solis. «Peugeot» vēlas esošajiem un potenciālajiem klientiem kļūt pieejamāks un sniegt papildu iespējas ar jaunu tirdzniecības un remontdarbnīcas vietu. Savukārt «Peugeot» plašajā modeļu klāstā ir komercautomobiļi, kā līdz šim «Forum Auto» modeļu vidū nav bijis.

«Peugeot» ir viens no tirgus līderiem Latvijā. Šī gada pirmajos septiņos mēnešos Latvijā ir iegādāti 673 jauni «Peugeot» transportlīdzekļi, no kuriem 481 bija pasažieru automobilis un 192 - kravas automobiļi. Līdz ar to «Peugeot» ar pārdošanas apjomu kopējā Latvijas tirgū ieņēma trešo pozīciju, pasažieru automobiļu vidū - trešo un komercautomobiļu tirgū - otro.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu