«Rīga/Prizma» nosargā uzvaru un kļūst par LČ līderiem (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Latvijas hokeja virslīgas čempionāta spēlē šovakar HS «Rīga/Prizma» savā laukumā ar 5:4 pieveica HK «Ozolnieki/MONARCH» komandu.

Mača 7. minūtē Ozolinieku komandu vadībā izvirzīja Valentīns Feoktistovs, bet jau pēc nepilnām divām minūtēm Edgars Lipsbergs panāca izlīdzinājumu. Pirmās trešdaļas 13. minūtē viesu aizsargs Krišs Grundmanis atkal ļāva «Ozolnieki/MONARCH» komandai iegūt vadību, tomēr nepilnas divas minūtes līdz perioda beigām Krists Apsītis atjaunoja līdzsvaru rezultātā.

Otrajā trešdaļā jau 2. minūtē Aleksandrs Baburins pirmoreiz vadībā izvirzīja laukuma saimniekus, bet perioda 15. minūtē pieredzējušais veterāns Aleksandrs Macijevskis guva ceturtos vārtus «Rīga/Prizma» labā.

Četras minūtes un 16 sekundes līdz spēles beigām Viktors Lobačevs panāca jau 5:2, tomēr jau pēc 22 sekundēm Elvis Želubovskis samazināja rezultāta starpību. Vēl pēc 27 sekundēm Feoktistovs panāca 4:5, taču izglābties no zaudējuma viesiem atlikušajā laikā tomēr neizdevās.

«Rīga/Prizma» pēc šīs uzvaras ar 20 punktiem desmit spēlēs izvirzījās Latvijas čempionāta līderpozīcijā, par punktu apsteidzot HK «Kurbads», kas aizvadījuši par maču mazāk, bet «Ozolnieki/MONARCH» ar 17 punktiem desmit spēlēs ieņem trešo vietu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu