Jaunais «Peugeot 2008» saņem augstāko drošības novērtējumu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Pavasarī tirgū ienākušo jauno apvidus automobiļi «Peugeot 2008» pavada veiksme, tas guvis atzinību gan automobiļu pircēju, gan ekspertu vidū. Šis modelis «Euro NCAP» drošības testos ir saņēmis maksimālās piecas zvaigznes, informē «Peugot» pārstāvji Baltijā.

«Euro NCAP» veikto testu rezultāti un nopelnītās piecas zvaigznes apstiprina, ka jaunais «2008» modelis atbilst ļoti augstām drošības prasībām. To skaidri parāda arī bagātais standarta aprīkojums: kruīza kontrole ar ātruma ierobežotāju, ESP ar piedziņas jaudas kontroli (ASR), dinamiskā stabilitātes kontrole (DSC), ārkārtas bremžu pastiprinātājs (EBA) un elektroniskais bremzēšanas spēka sadalītājs (EBFD), seši drošības gaisa spilveni (2 priekšā, 2 sānos, 2 drošības aizkari) un «Isofix» stiprinājuma vietas.

«Peugeot i-Cockpit» vadītāja vieta nodrošina autovadītājam ideālus vadīšanas apstākļus. Autovadītājs gluži vai saplūst ar savu automašīnu, vadības iekārtu un pogu izmantošana notiek intuitīvi. «Peugeot i-Cockpit» vietā ir neliela daudzfunkcionāla stūre, kuras augstumu un dziļumu var regulēt, tajā ir augstu novietots rādītāju bloks.

Jaunais krosoveris «2008» Baltijas tirgū ienāca maijā, un ir paredzēts arvien intensīvākai pilsētas satiksmei. Latvijā «Peugot» modelis iegādājams sākot no 13 914 eiro, informē uzņēmuma pārstāvji.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu