Aktrise Dženifera Lorensa iesaka nesekot sliktajam Sairusas piemēram (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kamēr Mailija Sairusa šokē publiku ar savu uzvedību, Aktrise Dženifera Lorensa jaunām meitenēm iesaka nesekot skandalozās Mailijas Sairusas piemēram.  

Aktrise Dženifera Lorensa saka, ka daudzas mūsdienu slavenības kaislīgi ekspluatē savu seksualitāti komerciālu mērķu sasniegšanai: «Šī ir izklaides industrijas daļa, kas ir viegli pārdodama. Seksualitāte ir ļoti labi pārdodama, taču diemžēl jaunu cilvēku seksualitāte pārdodas vēl labāk.»

Aktrise piebilda, ka nekad nav vēlējusies būt par paraugu. Taču zvaigznes statuss uzliek noteiktas saistības, jo nokļūstot uzmanības centrā, tas kļūst par pienākumu - ir jādomā par to, ko jūs vēlaties nodot jaunajai paaudzei. Viņasprāt, par piemēru var ņemt tēlu no filmas «The Hunger Games: Catching Fire» varoni Katnisu, kura, pēc Lorensas domām, ir ļoti spēcīga un nebaidās iestāties par patiesību. Pievienotajās fotogrāfijās attēlota fimas «The Hunger Games: Catching Fire» pirmizrāde Vācijā.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu