Liene Šomase «Rīta tostā» atkal uzjautrina klausītājus (47)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Otrdienas rītos «Boom FM» ēterā skan «Rīta tosts». Tajā darbojas Rīgas Improvizācijas teātra pārstāvji un Ufo. Pagājušajā nedēļā tur viesojās Liene Šomase. Tika runāts par dažādiem tematiem, tika runāts arī par attiecībām ar māsu un viņas dalību šovā «Jaunā talantu fabrika», Šomases izjokošanu raidījumā «Tikai ar ielūgumiem», kā arī tika intervēti arī cilvēki uz ielas, kas izteica savas domas un asociācijas par Šomasi. 

Kā izrādās cilvēkiem Šomase asociējas ar vīnu, šlāgermūziku, dziedāšanu, blondajiem matiem. Tāpat tika uzdots jautājums, ar kādu dārzeni asociējas Šomase, izrādās, ka ar baklažānu, brokoli, burkānu, bieti, ķirbi u.c. Noskaidrojās, ka pēc Šomases domām, seksīgākā spēļu kārts ir Lauris Reiniks.Vēl cilvēki izteica domas par to, ar kuru mūziķi Šomasei vajadzētu apprecēties - izskanēja, ka ar Jāni Moiseju, Intaru Busuli, Andri Ērgli, taču vairākkārt tika minēts Lauris Reiniks. Šomase pēc tam nekautrējās ironizē par Lauri Reiniku, ka viņš smaržo pa gabalu.

Tika veikts arī zemapziņas tests, kurā Šomasei ātri bija jāatbild uz dažādiem jautājumiem, noskaidrojās, ka priekšspēlei viņasprāt ir jāilgst 10 minūtes, pie jautājuma par seksa pozām viņa pasmējās, bet pēc tam viņa ieinteresējās, cik tad īsti seksa pozu ir. Noslēgumā Šomase dziedāja pašas sacerēto dziesmu: «Ķirbim būt ir grūti».

Komentāri (47)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu