Eimijas Vainhausas tēvs sola nepieļaut Holivudas filmas uzņemšanu par dziedātāju (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Mirušās britu dziedātājas Eimijas Vainhausas tēvs solījis nepieļaut Holivudas filmas uzņemšanu par viņa meitu. Baumas par lielbudžeta biogrāfiskās filmas uzņemšanu aizsākās tikai dažus mēnešus pēc Vainhausas nāves 2011.gada jūlijā.

Medijos parādījās ziņas, ka popdīva Lady Gaga vēloties atveidot Vainhausu, un mirušās dziedātājas ģimene šķita atbalstām ideju par viņas dzīves attēlošanu uz lielā ekrāna. Taču Mičs Vainhauss ceturtdien sacīja, ka nevēloties, lai tamlīdzīgs projekts tiktu īstenots. «Es nevēlos biogrāfisku filmu, taču nākamgad iznāks dokumentāla kinolente, ko radījuši filmas «Senna» veidotāji,» viņš teica intervijā izklaides portālam «Digital Spy».

Viņš arī norādīja, ka labprāt sarīkotu dziedātājai veltītu piemiņas pasākumu. «Būtu brīnišķīgi izveidot piemiņas koncertu, taču tas jāsaskaņo ar ierakstu kompāniju,» skaidroja Vainhauss. «Teorētiski tas izklausās lieliski, taču praksē ir daudz grūtību. Taču mēs risinām sarunas par to.» Šī gada aprīlī Vainhauss režisoram Asifam Kapadijam deva atļauju dokumentālās filmas uzņemšanai. 2011.gada jūlijā Vainhausa mira no saindēšanās ar alkoholu. Šī gada septembrī viņai būtu apritējuši 30 gadi.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu