Piedalies konkursā un laimē aizraujošu grāmatu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piedalies konkursā un laimē aizraujošu, interesantu un ļoti pozitīvu grāmatu.

Lai laimētu grāmatu, jums pareizi jāatbild uz konkursa jautājumiem. Konkurss noslēgsies 19.decembrī, kad portālā Apollo uzzināsiet to piecu laimīgo konkursantu vārdus, kuri savā īpašumā iegūs Krisa Stjuarta grāmatu «Pāri citroniem. Optimists Andalūzijā».

Krisa Stjuarta bestsellers «Pāri citroniem. Optimists Andalūzijā» ir dzīvespriecīgs, asprātīgs un patiess stāsts par to, kā mainās Krisa un viņa sievas Annas dzīve, no mierīgas ikdienas Lielbritānijā pārceļoties uz nomaļu aitu fermu Andalūzijā, Spānijas dienvidos.

Ar kardinālajām vides un nodarbošanās izmaiņām vēl nepietiek, pati jaunā mājvieta varētu kļūt par stāsta galveno varoni. Izrādās, ka fermai, kas atrodas gleznainā kalnu ielokā, starp olīvu, mandeļu un citronu koku audzēm, nav pieejas ceļam, ūdens apgādei, elektrībai. Tās bijušais īpašnieks negrasās to pamest. Un vēl kaimiņi, viens par otru raksturos raupjāki un krāšņāki. Dzīva dzīve!

Pats autors par šo autobiogrāfisko grāmatu saka: «Ja grāmatai ir kāda vēsts – un es ceru, ka ir - tad tā varētu būt, ka smiekli ir labākais veids, kā tikt galā ar neveiksmi.»

Grāmatas autors – Kriss Stjuarts – ir pirmais grupas Genesis bundzinieks, burātājs, prasmīgs aitu cirpējs un nu jau arī ceļojumu rakstnieks.

Vairāk par grāmatu un izdevniecību lasiet šeit.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu