Mailija Sairesa izlaiž provokatīvu videoklipu, kurā redzama pavedinošās pozās (32)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Skandalozā amerikāņu dziedātāja Mailija Sairesa izlaidusi jaunu provokatīvu videoklipu «Adore You», kurā miesaskrāsas apakšveļā vāļājas gultā. 21 gadu vecā dziedātāja klipā redzama pavedinošās pozās starp baltiem palagiem. Ceturtdien video tika ievietots viņas «Youtube» kontā. Videoklips līdz šim skatīts vairāk nekā sešus miljonus reižu.

Sairesas iepriekšējais videoklips «Wrecking Ball» sešās dienās tika apskatīts 100 miljonus reižu. Taču cerības to pārspēt izplēnēja, jo jaunais klips tika nopludināts internetā jau trešdien. «Skaidrs, ka es būtu sasniegusi jaunu rekordu, ja vien kāds mērglis nebūtu nopludinājis manu videoklipu,» Sairesa dusmīgi tvītoja. «Taču viss ir kārtībā! Es turpinu smaidīt.»

«Adore You» ir trešais singls no dziedātājas jaunākā albuma «Bangerz». «Wrecking Ball» videoklipā Sairesa kaila šūpojās uz ēku nojaukšanai paredzēta svārsta un izjusti laizīja āmuru. Tā iznākšana uzjundīja lielu skandālu, un kopš tā laika internetā parādījušās daudzas parodijas. Sairesai šis bijis notikumiem bagāts gads. Cenšoties atbrīvoties no tīņu seriāla «Hannah Montana» («Hanna Montana») tēla, viņa izveidojusi jaunu, ārkārtīgi seksuālu imidžu. Dziedātājas provokatīvais dejošanas stils, kas nosaukts par «tverkošanu» cīnās par iekļūšanu Oksfordas vārdnīcā.

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu