Par «What Car?» 2014.gada labāko auto atzīts «Nissan Qashqai» (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Londonā notikušajā 37.gadskārtējā žurnāla «What Car?» balvu pasniegšanas ceremonijā par 2014.gada labāko auto atzīts jaunākās paaudzes «Nissan Qashqai». Pērn šis tituls tika «Audi A3 Sportback», bet vēl gadu iepriekš – «Volkswagen Up», informē «Whatcar.lv».

Šī ir pirmā reize, kad par uzvarētāju tiek atzīts «Nissan» zīmola pārstāvis. Lielbritānijā ražotais jaunākās paaudzes «Nisan Qashqai» ieguva arī labākā mazā apvidus auto titulu.

Žurnāla galvenais redaktors Čazs Halets atzina, ka «jaunais «Qashqai» ienes izcilību un eleganci segmentā, kurā netrūkst kārdinošu piedāvājumu. «Qashqai» piedāvā zemas lietošanas izmaksas apvienojumā ar augstas klases komfortu, trokšņu izolāciju, ietilpību un drošību.»

BMW ieguva divas godalgas - 435i tika iecelts labākās kupejas godā, bet jaunais «BMW i3» tika atzīts par labāko videi draudzīgo auto. Arī «Audi» svinēja dubultuzvaru – «Audi A3» sedans ieguva balvu kā labākais biznesa auto, bet A3 kabriolets - kā gada labākais kabriolets.

Divas balvas nonāca pie «Ford» - atjauninātais «Fiesta» ieguva gada labākā mazauto titulu, bet «Fiesta ST-2» tika atzīts par labāko sportisko hečbeku.

Par «What Car?» gada labāko sporta auto kļuva «Porsche Boxster», bet labākā MPV godalga nonāca pie «Citroen Grand C4 Picasso».

Lielbritānijā ražotais «Range Rover Sport» saņēma labākā lielā apvidus auto titulu, bet par labāko luksusa auto tika atzīts jaunākās paaudzes S-Klases «Mercedes-Benz».

«Škoda Octavia» uzvarēja ģimenes auto kategorijā, bet par gada labāko universāli tika atzīts «Volkswagen Golf».

Jaunais «Nissan X-Trail», kas nonāks pārdošanā šovasar, ieguva «What Car?» lasītāju balvu kā gada gaidītākais auto.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu