Vai jaunais «Nissan Qasqai» attaisno uz sevi liktās cerības? (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Carleasingmadesimpletm, CC BY-SA 2.0

Sekojot pirmajām ļoti pozitīvajām atsauksmēm no ietekmīgajiem «What Car» ekspertiem, jauno «Nissan Qashqai» tuvāk apskatījuši arī eksperti no «Auto Express».

No otrās paaudzes «Qashqai» tiek sagaidīts diezgan daudz, tā priekštecis pacēla latiņu visai augstu, kļūstot par «Nissan» Eiropā pārdotāko auto vairāku gadu garumā. Kāds tad ir tā sekotājs?

Pirmais iespaids ir tāds, ka tas pat izskatās labāk par savu priekšgājēju, kaut gan lielā mērā saglabā arī pirmajai «Qashqai» paaudzei raksturīgās līnijas. Tas ir manāmi lielāks par savu priekšgājēju, kas nozīmē, ka tā salonā ir arī vairāk vietas.

Iekšējās apdares uzlabojumus apskatnieki no «Auto Express» nodēvējuši par «kvantu lēcienu uz priekšu.» Pēc viņu domām, tas ir kļuvis daudz specializētāks un kvalitatīvāks. Te gan jāpiemin, ka apskatnieki izmēģinājuši modeļa specializēto «Tekna» variantu.

Uz ceļa jaunais «Qashqai» tiek aprakstīts kā «ērts, viegli vadāms un pieaudzis.» Apskatnieki gan atzīst, ka vadībā tas tomēr nedaudz zaudējis savu «fun factor», jo standarta versija ir aprīkota ar vājāku 113 zirgspēku 1,2 litru dzinēju. Tāpēc auto apskatnieki labāk iesaka 1,6 litru turbo dzinēja versiju.

Neraugoties uz šo nelielo iebildi, «Nissan Qashqai» otrā paaudze kopumā saņēmusi ļoti labas atsauksmes un šķiet, ka attaisno uz sevi liktās cerības.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu