«Kurbads» praktiski garantē uzvaru regulārajā sezonā (3)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hkkurbads.lv

Latvijas hokeja čempionātā pie uzvarām šodien tika turnīra līderi HK «Kurbads» un trešajā vietā esošā «Rīga/Prizma» komanda.

«Kurbads» savā laukumā Ogrē ar rezultātu 4:3 uzvarēja «Dinamo/Juniors» hokejistus un praktiski nodrošināja pirmo vietu regulārā čempionāta kopvērtējumā.

Atlikušajās četrās čempionāta cīņās vismaz viens nopelnīts punkts «Kurbads» hokejistiem garantēs uzvaru turnīrā, taču tas var arī notikt tad, ja otrajā vietā esošā «Zemgale»/LLU atlikušajās piecās spēlēs nedabū 15 punktus. Patlaban tieši 15 punkti šķir abas komandas turnīra tabulā.

Mačā pret «Dinamo/Juniors» ar diviem vārtiem atzīmējās Toms Hartmanis, bet pa reizei precīzi bija Ronalds Cinks un Ēriks Bisenieks. Tikmēr zaudētājiem vārtus guva Rūdolfs Krieviņš, Vladislavs Koniševs un Frenks Razgals.

Tikmēr citā spēlē «Rīga/Prizma» savā laukumā rezultatīvā mačā ar 6:5 pārspēja «Zemgale»/LLU hokejistus. Jāpiebilst, ka pēc pirmās trešdaļas «Rīga/Prizma» bija iedzinējos ar 2:4.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu