Zviedrijas princese Madlēna laidusi pasaulē meitiņu (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Zviedrijas princese Madlēna ceturtdien Ņujorkā laidusi pasaulē meitiņu, piektdien paziņojis karaļnams. Princeses Madlēnas un viņas vīra uzņēmēja Krisa O'Nīla atvase būs Zviedrijas karaļa un karalienes otrais mazbērns.

«Viss noritēja labi. Mātei un bērnam klājas labi,» paziņoja karaļnama preses pārstāve, piebilstot, ka Zviedrijas karalis Kārlis XVI Gustavs, karaliene Silvija un kroņprincese Viktorija ir informēti par bērniņa piedzimšanu, bet vēl nav zināms, vai karaliskā ģimene dosies uz ASV.

Zviedrijas premjerministrs Frēdriks Reinfelts jau apsveicis karaļnamu ar jaunākās atvases nākšanu pasaulē, norādot, ka tā ir liela diena gan vecākiem, gan karaļnamam.

Princese Madlēna, kurai jūnijā paliks 32 gadi, un O'Nīls apprecējās pagājušā gada jūnijā greznā ceremonijā Zviedrijā. To apmeklēja 500 viesi, tai skaitā daudzi Eiropas karalisko ģimeņu locekļi.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu