No «Burberry» veikala nozog 95 000 eiro vērtu aligatora ādas mēteli (12)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Britu modes nama «Burberry» veikalā Honkongā kāds izveicīgs garnadzis nozadzis aligatora ādas mēteli, kura cena ir nepilns miljons Honkongas dolāru (95 000 eiro), piektdien paziņoja policija.

Trešdien pēc veikala darba laika beigām darbinieki pamanīja, ka dārgais mētelis pazudis no manekena. «Noskatoties novērošanas kameru ierakstu, darbinieki saprata, ka tas nozagts,» teikts policijas paziņojumā.

Likumsargi meklē spēcīgas miesas būves vīrieti vecumā no 30 līdz 40 gadiem. «Burberry» veikals atrodas rajonā, ko iecienījuši bagāti tūristi no Ķīnas. Viņi gatavi izdot milzīgas naudas summas par Rietumu zīmoliem.

Videoierakstā redzams, ka vīrietis noņēmis mēteli no manekena un bez mazākās aizķeršanās izgājis no trīsstāvīgā veikala, vēsta laikraksts «South China Morning Post».

Daži ekskluzīvi zīmoli vairās izmantot pretzagšanas ierīces, lai nesabojātu preces, tā vietā paļaujoties uz novērošanas kamerām un acīgiem pārdevējiem.

Pateicoties veiksmīgai tirdzniecībai Āzijā un Klusā okeāna reģionā, «Burberry» ieņēmumi pērnā gada pēdējā ceturksnī pieauguši līdz 866 miljoniem ASV dolāru (632 miljoniem eiro), kas ir par 14% vairāk nekā iepriekšējā periodā.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu