Zināmi Latvijas hokeja čempionāta ceturtdaļfināla pāri (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hkkurbads.lv

Latvijas hokeja čempionāta spēlē otrdien «Ozolnieki»/«Monarch» izbraukumā ar 3:1 (1:0, 0:1, 2:0) uzvarēja «Rīga»/«Prizma» komandu un liedza tai cerēt uz otrās vietas ieņemšanu regulārajā čempionātā.

Spēles astotajā minūtē viesus vadībā izvirzīja Ēriks Ozollapa, bet otrās trešdaļas ievadā 1:1 panāca Livars Lāns. Trešās trešdaļas vidū Ozollapa vēlreiz vadībā izvirzīja viesus, bet 3:1 priekšpēdējā minūtē panāca Edgars Lipsbergs.

Pirms tam šonedēļ «Rīga»/«Prizma» aizsargs Sergejs Teluškins par mēģinājumu uzbrukt tiesnesim saņēma piecu spēļu diskvalifikāciju, tāpēc šo cīņu izlaida.

Regulārā čempionāta uzvarētājai «Kurbads» komandai 29 spēlēs izdevies tikt pie 65 punktiem, kas ļauj par astoņiem punktiem apsteigt «Zemgale»/LLU vienību. Trešajā vietā kopvērtējumā ar 56 punktiem 30 mačos atrodas «Rīga»/«Prizma», kurai 11 punktus zaudē «Ozolnieki»/«Monarch». Tikmēr «Dinamo Juniors» ar 37 punktiem 29 spēlēs atrodas piektajā pozīcijā, bet pārliecinoša sacensību pastarīte ar četriem punktiem ir «Daugavpils».

Regulārā čempionāta noslēdzošās spēles trešdien.

Šīs sezonas Latvijas čempionātā piedalās sešas komandas, kuras sešos apļos regulārajā čempionātā līdz februāra beigām aizvadīs pa 30 spēlēm katra. Turnīra divas labākās komandas automātiski nodrošinās sev vietu pusfinālā, bet 3.-6.vietas ieguvēji tiksies ceturtdaļfināla sērijās līdz trim uzvarām. Arī pusfinālā cīņa ritēs līdz vienas komandas trim uzvarām, bet finālsērijā uzvarētāja noskaidrošanai būs jāizcīna četri panākumi.

Līdz ar jau tagad zināms, ka pusfinālā automātiski tikušas «Kurbads» un «Zemgale»/LLU komandas, bet ceturtdaļfinālā gaidāmi dueļi starp «Rīga»/«Prizma» un «Daugavpili», kā arī starp «Ozolnieki»/«Monarch» un «Dinamo Juniors».

Latvijas čempionāta finālsērijas spēles tiks aizvadītas marta otrajā pusē.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu