Kā Jānim Paukštello un Žoržam Siksnam izdevies novājēt (58)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Labs piemērs ir iedvesmojošs. Daudzi sabiedrībā pazīstami cilvēki pievērsušies veselīgam dzīvesveidam, lai uzlabotu savu izskatu un veselību un ielīstu drēbēs, kas vairs neder. Iespējams, ka abu šo kungu panākumi iedvesmos arī jūs.

Žurnāls «Kas Jauns» raksta, ka sastopot aktieri Jāni Paukštello uzreiz redzams, ka skatuves mākslinieks izskatās jauneklīgāks, mundrāks un dzīvespriecīgāks.

Aktieris teicis, ka tas tāpēc, ka mainījis ēšanas paradumus, lai iegūtu slaidāku augumu. Tam Jānis Paukštello iedvesmojies no aktiera Gundara Āboliņa.

Jānis Paukštello ievēro diētu, kas balstīta uz Mēness fāzēm.

«Kad ir jauns Mēness un pilnmēness, pilnībā atsakos no jebkāda uztura lietošanas. Tajās dienās neēdu 24 stundas, un esmu pārliecināts, ka šī diēta nudien strādā,» saka aktieris žurnālam «Kas Jauns». Vēl aktieris atteicies no saldumiem un našķiem.

Aktieris ar šīs diētas palīdzību jau ticis vaļā no sešiem kilogramiem, tuvākajā laikā apņēmies tikt vaļā vēl no vismaz astoņiem kilogramiem.

Savukārt, dziedātājs Žoržs Siksna plāno atbrīvoties no 10 kilogramiem, raksta žurnāls «Kas Jauns». Divus kilogramus mākslinieks jau ir «pieveicis».

Mākslinieks saka, ka pēc pārciestām insulta un infarkta lēkmēm tagad pilnībā mainījis ēšanas ieradumus. Žoržs Siksna atteicies no saldumiem un našķiem, no ēdienkartes izsvītrota sāls un neveselīgi produkti, mākslinieks saka, ka nevarot ēst visu «kas garšīgs». Bez stingrās diētas katru dienu kopā ar sievu Žoržs Siksna dodas pusstundu ilgā ātrsoļošanas pastaigā.

Komentāri (58)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu