Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/20/10985112t1h8402.jpg)
Nepieciešams:
300g ķīnas kāposta
200g šķiņka
200g konservētu ananasu
1 sīpols
Mērcei:
200g skāba krējuma
1 ēdamkarote sojas mērces
100 ml ananasu konservu sulas
1 ēdamkarote vīna etiķa
pipari
zaļumi
Pagatavošana:
Ķīnas kāpostu, šķiņķi un sīpolu sagriež gabaliņos, pieliek ananasu gabaliņus, sajauc.
Mērcei sajauc visas sastāvdaļas, pārlej salātiem.