Latviešu modele devusies modes misijā uz Milānu (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latviešu modele Māra Kampernova kopā ar Ingemāru Dzeni un Artūru Medni devušies «F&More» ceļojumā jeb vērienīgā modes misijā uz Milānu. Tās laikā viņiem četrās dienās no pasaules modes zīmolu namiem uz Rīgu ir jāatved jaunākās pavasara/vasaras modes kolekciju preces, lai tās 21. martā demonstrētu iespaidīgākajā modes šovā Baltijā «F&Show», kas jau astoto reizi notiks i/c «Sky&More». Vēlāk šos apģērbus un aksesuārus ekskluzīvi pārdos jaunajā iepirkšanās centra veikalā «F&More».

Pirmajā ceļojuma dienā Milānā trijotne devusies uz uzņēmumu «Swinger International», kas pārstāv «modes princesi» – zīmolu «Versace Jeans». Uzņēmums atrodas bijušajā bankas ēkā, kur jaunāko kolekciju dārgumi tiek glabāti īstā divstāvīgā seifā. Tur, protams, ekskluzīvā kārtā iekļuva arī «F&More» modes trijotne – Māra, Ingemārs un Artūrs. Viņi izvēlējās ekskluzīvas modes preces, ko atvest uz Latviju – «Versace Jeans» apģērbus un aksesuārus, itāļu modes zīmolu «Baldessarini», «Kelton» un citus. Visi modes dārgumi tika ievietoti «F burtā», kas izbūvēts kā skapis.

Modes komanda jau pirmajā ceļojuma dienā ne pa jokam izdauzījusies Milānas centra – nelikumīgi novietojusi savu auto pie slavenās strūklakas Sforzesco Castle, uzkāpusi vienā no centrālajiem pieminekļiem, iesaistījusies nepatīkamās sarunās ar policistiem un uztaisījusi pamatīgu sastrēgumu pilsētas centrā. Savukārt vietējie un japāņu tūristi par šiki ģērbto Latvijas trijotni ir sajūsmā un nepārtraukti to fotografē.

Četrās dienās ar lepnā Audi Q7 piekabē piestiprinātu 3 metru augstu F burtu viņi šķērsos 6 valstis un veiks 2300 km garu ceļu. Par komandas un modes preču drošību rūpējas pavadošā ekipāža, kurā ir apsardze, palīgi, stilisti, fotogrāfs un operators.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu