Video: «Peugeot» izlaiž no krātiņa savu «nezvēru» (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Paziņojot, ka lauva ir gatavs atkal rūkt, «Peugeot» šodien prezentējis iespaidīgu spēkratu, kas cīnīsies par titulu 2015.gada Dakāras rallijreida sacensībās.

Neskaitot vizuālo tēlu, lielākais pārsteigums, ko sagādājis «Peugeot 2008 DKR» ir tas, ka jaunajam auto būs divu, nevis četru riteņu piedziņa. Pateicoties šim apstāklim, franču «zvērs» sacensībās varēs piedalīties bagiju klasē, kas auto izstrādātājiem dod daudz plašākas iespējas.

Rallijreida spēkratam nav daudz kopīga ar «Peugeot 2008» sērijveida automašīnu. Saglabāts vienīgi tradicionālais priekšējais režģis un priekšējo un aizmugurējo lukturu izskats. Sacīkšu versija izskatās daudz agresīvāk un ir attiecīgi aprīkota ar rallijam nepieciešamajām tehniskajām īpašībām.

Spēkrats ieguvis iespaidīga izmēra (94 centimetri) riepas, kas tam ļaus veiklāk pārvietoties pa smiltīm. Sīkākas automašīnas tehniskās īpašības «Peugeot» pagaidām vēl neatklāj, nav pat zināms, vai spēkrats aprīkots ar priekšējo vai aizmugurējo piedziņu.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu