Kā izvēlēties bērnam piemērotu un drošu vasaras nometni? (14)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Skrivanek Baltic

Ar ko īsti sākt?

nometņu reģistrā

Pēc tam iesakām uzsākt atklātu sarunu ar bērnu, jo uz nometni brauks tieši viņš, nevis Jūs! Nometnes apmeklējuma mērķi var būt dažādi, taču vienmēr ir būtiski, lai bērns brīvo laiku pavadītu tieši viņam saistošās nodarbībās un izbaudītu atpūtu no skolas gaitām, kā arī satiktu jaunus draugus. Vai, stipri pārspīlējot, vajadzētu novērst nejaušību, ka topošais mūziķis aizbrauc, piemēram, uz boksa nometni.

Pēc ielūkošanās saskaņoto nometņu sarakstā un atvases vēlmju izzināšanas ir īstais laiks salīdzināt tematiski vispiemērotākās nometnes. Rūpīgi izlasiet to aktivitāšu programmas un uzrakstiet vai piezvaniet izvēlēto nometņu organizatoriem, lai pārliecinātos, kas no solītā ir ietverts cenā. Der arī apvaicāties, vai nometnes dalībnieki tiks apdrošināti (Latvijā tas nav obligāti), vai viņiem ir jāņem līdzi savi materiāli radošajām nodarbībām, cik pieaugušo būs klāt visu nometnes laiku un, galu galā, kur tieši Jūsu bērns naktīs gulēs?

Uzzinot šīs atbildes, kā arī vērtējot organizatoru atsaucību un kompetenci saziņā ar Jums, noteikti sapratīsiet, kura pakalpojuma sniedzēja rīkotā nometne ir visuzticamākā un vispiemērotākā.

Vai izvēlēties dienas vai diennakts nometni?

Diennakts nometnēs

Kādēļ izvēlēties valodu nometni?

5 gadu vecuma

svešvalodas apguve

Kādēļ izvēlēties «Skrivanek Baltic» nometnes?

Jo piedāvājam bērniem un jauniešiem vasarā iespēju apvienot patīkamo ar lietderīgo!

Dienas nometnēs

Diennakts nometnēs

Vienā diennakts nometnē ir līdz 30 bērniem un vismaz četri pieredzējuši un atraktīvi pedagogi. Dalībnieki tiek izmitināti labiekārtotās telpās ar ērtām gultām.

Esam atbildīgi pret vecākiem, kuri mums uzticējuši pašu dārgāko, tādēļ veicam dalībnieku apdrošināšanu pret nelaimes gadījumiem. Rūpējamies, lai diennakts nometņu dalībnieki būtu arī gardi paēduši katru dienu piecās ēdienreizēs.

Vecākiem nav jārūpējas par transportu, nometņu dalībnieku aizvešana no Rīgas un atpakaļ ir ietverta nometnes cenā, tieši tāpat kā visi materiāli, kas nepieciešami radošajām nodarbībām!

Jums ir radušies jautājumi? Lieliski! Priecāsimies atbildēt!

Jūsu «Skrivanek Baltic» nometnes

www.bernunometnes.lv

80007272

nometnes@skrivanek.lv

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu