Kā visērtāk salīdzināt un izvēlēties labāko mājokli? (6)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Latvijā ir sācis darboties jauns bezmaksas interaktīvais rīks [s:47946], ar kura palīdzību var ērti salīdzināt un izvēlēties nekustamā īpašuma piedāvājumus no populārākajiem Latvijas sludinājumu portāliem.

majas.seb.lv

majas.seb.lv

Lietotājs var noteikt savus salīdzināšanas kritērijus, bet parasti tiek salīdzināta mājokļa cena, platība, atrašanās vieta, apdare, palīgtelpu esamība u.tml. Papildus tam šajā rīkā ir iespējams atzīmēt uz kartes citus svarīgus objektus, piemēram, skolu, bērnudārzu, veikalu, medicīnas iestādi, rotaļu laukumu, auto stāvvietu un ērti noteikt attālumu līdz savai dzīves vietai. Atlasītie dzīvokļi tiek sarindoti pēc atbilstības izvēlētajiem kritērijiem.

majas.seb.lv

Vietnē var izzināt arī ģimenes kredītspēju – aprēķināt, cik lielu mājokļa kredīta summu un atmaksas termiņu ģimene varētu izmantot. Lai precīzi noskaidrotu, kā iegadāties mājokli ar bankas finansējumu, vēlams pieteikties bezmaksas konsultācijai pa tālruni 8777 vai izmantojot bezmaksas Skype zvanus (SEB_Latvia).

SEB bankas mājaslapā

www.kv.ee

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu