Siltās sezonas «must-have»: balta un gaiša garderobe (3)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklāmas foto

2013. gada pavasara-vasaras sezonā dominēja baltā krāsa. Šajā sezonā tā atgriežas ar vērienu. Tas nav liels pārsteigums, jo baltā krāsa asociējas ar vasaru, sauli un bezrūpīgām brīvdienām. Modes sekotājiem mazliet neierasta varēja šķist baltā krāsa, kura vēsajā sezona dominēja smagnējos vilnas un ādas audumos, kažokādās. Siltajā sezonā baltā krāsa okupē gan zīdainus, gaisīgus audumus, gan ērti nēsājamo kokvilnu. Ja pagājušā gada pavasara-vasaras sezonā baltās krāsas modeļi bija vairāk sievišķīgi un romantiski, tad šajā sezonā dominē striktākas līnijas, konstruktīvi griezumi, detaļu pārdomātība un vīriešu kreklu tipa kleitas.

Baltās krāsas modeļos mazliet romantikas var saskatīt mežģīnēs. «Burberry Prorsum» modes nama kolekcija lieliski atspoguļo šīs sezonas balto modeļu tendences: mazliet vīrišķīgi un konstruktīvi origami tipa modeļi tiek kombinēti ar romantiskākiem, bet ar liekām detaļām nepiesātinātiem, mežģīņotiem modeļiem.

«Fendi» modes nams uz modes skatuvēm prezentēja vēl konstruktīvākus origami modeļus, piešķirot baltajai krāsai mazliet romantisku noskaņu caur caurspīdīgiem audumiem. Ar to, kas atrodams MemberShop.lv - slavenu zīmolu preču interneta veikalā, var savilkt paralēles ar «Giambattista Valli» un «Balenciaga» modes namu modeļiem un 2014. gada pavasara-vasaras tendencēm. MemberShop.lv garderobē iespējams atrast ne tikai pasteļtoņus un modes skatuvēm atbilstošus modeļus, bet arī ielas stilam piemērotus, sabalansētus modeļus.

Nemanāmi spilgti

Baltā krāsa ir ideāli piemērota siltajai sezonai. Tai piemīt vēl viens plusiņš, kurš īpaši akcentējams veidojot koptēlu - tā ir kā balta papīra lapa, kura palīdz izcelt lietas, ar kurām vēlamies dižoties visvairāk – šoreiz tās ir izteiksmīgas somas. Kā nēsāt baltus apģērbus un kādus aksesuārus izvēlēties, lai pilsētas ielās neizskatītos kā pludmalē? Piedāvājam meitenīgu kombināciju, kura būs ideāli piemērota festivāliem, bet, pieskaņojot izteiksmīgu somu, būs iespējams doties arī uz radošu darba vietu. Franču modes nama «Gat Rimon» kleita, kura izceļas ar interesantu konstrukciju un panku stilu atmiņā atsaucošiem caurumiņiem, lieliski izskatīsies pie bohēmiskajām hipiju stila «Big Star» sandalēm. Lai radītu mazliet nekārtīgāka stila iespaidu, kleitiņu iespējams kombinēt ar franču zīmola «Candy for Richmen» krekliņu. Vēsākam vakaram paķeram līdzi «Stitch&Soul» džemperīti un... balts papīrs ir sagatavots sapņu aksesuāra izvēlei. Izteiksmīgās formas «Lisa» soma un šajā sezonā aktuālas fluoriscējošās krāsas kļūs par izteiksmīgāko garderobes sastāvdaļu.

Minimālisma virsotne

Ieturēta, konceptuāla un ļoti minimālistiska ārējā tēla veidošanai pārsteidzošs MemberShop.lv atradums – itāļu «Dudu» un poļu «Nife» zīmoli. Pēdējais pa tiešām pārsteidz ar gaumīgiem modeļiem. Brīvā, pagarinātā vīriešu tipa žakete ir viennozīmīgs akcents šajā kombinācijā, bet viegli romantisku noskaņu piešķir «Tantra» kleitiņa un itāļu kvalitātes «Liu Jo» gumijas apavi. Izteiksmīgais un vīrišķīgais franču zīmola «Wize&Ope» pulkstenis veido balansu starp trauslo kleitiņu, bet Itāļu modes nama «DuDu» radītās somas un maki – tas ir īsts atradums, kurš ideāli piemērots šim komplektam. Izvēlēties vajadzētu nelielu, ovālas formas somu, vai arī lielu maku, kurš radošai personībai var aizstāt somiņu.

Eklektiskai kombinācijai

Kā nesāt balto krāsu brīvajā laikā? Nav noslēpums, ka šī krāsa nav pārāk praktiska un ātri smērējas, bet viņa ir tik.... vasarīgi brīva. Steidzīga, darbīga un jauneklīga sieviete pie baltiem džinsiem varētu kombinēt, piemēram, izteiksmīgo «All Inclusive» krekliņu, kuru rotā šokolādes saldējuma aplikācija. Pie šāda stila būs piemērotas «Patoh» stila sandales un brīva, mīksta «Gene» jaciņa. Kā neapšaubāms akcents būs ietilpīgā un izteiksmīgā «Lisa» soma.

Fluoriscējošā Twiggy

Drosmīgajam, šajā sezona aktuālajam sportiskajam stilam MemberShop.lv skapja atradums – britisks «it girl» stiliņš. Ir jāizvēlas vienu no diviem variantiem: vieglu, pilnībā baltu lietuviešu modes nama «D.EFECT» kleitiņu, vai arī ar Twiggy attēlu rotātu «All Inclusive» krekliņu, kurš lieliski izskatīsies kombinācijā ar pieguļošiem legingiem. Izvēloties jebkuru variantu, piemērots akcents – spilgtas apavu šņores, kuras rotā «Bronx» brīvā laika apavus, un masīvs «Wize&Ope» pulkstenis, kura ciparnīcas krāsas sasaucas ar apavu šņorēm un spilgto, nelielo «Dudu» somu.

Neaizvietojamā klasika

Nav šaubu, ka daudzas sievietes mīl klasisku un gaumīgu, ieturētu stilu. Klasiskai kombinācijai būs lieliski piemērota sievišķīgās formas izceļošā «Figl» kleitiņa, kuras garums ir atbilstošs arī oficiālākiem pasākumiem. Neitrālas rotas – «33rd Element» pulkstenis un «Pacific Heights» kaklarota – saskaņosies ar balto apģērbu un kļūs par manāmu akcentu tikai ļoti acīgiem modes sekotājiem. Zemo papēžu «Big Star» apavi piešķirs vēl klasiskāku noskaņu, bet no aukstajiem vējiem pasargās «Opportuno Amsterdam» žaketīte. Par pašu izteiksmīgāko akcentu atkaļ kļūs soma - spilgti dzeltenā «Lisa» skaistule pelnītu nokļūs uzmanības centrā.

MemberShop.lv

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu