«Jumprava» svin 30 un izdod jaunu albumu (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Vakar notika grupas «Jumprava»  jaunā albuma «Laiks runā» prezentācija.

Grupas «Jumprava» puiši aprīlī pabeidza darbu pie jaunā albuma «Laiks runā» un mēģinājumos sākuši aktīvu darbu pie jubilejas tūres »Jumprava 30» koncertprogrammas gaidāmajiem koncertiem.

Jaunais albums «Laiks runā» ir kā grupas 30.gadu domu apkopojums. Albumā ir jaunas grupas dalībnieku komponētas dziesmas, kā arī no jauna ierakstītas iepriekš piemirstas melodijas. Interesanti, ka tādas kompozīcijas kā «Kareivis», «Kur sākums», «Glāb» un citas pie grupas nonāca no fanu koncertierakstiem, kas veikti 80.gadu beigās, un līdz šim bija nepelnīti aizmirstas. Aigars Grāvers, kurš studijā strādāja pie CD ierakstiem apgalvo, ka «albumā nav kompozīcijas, kas tur atrastos tāpat vien, viss ir loģiski, secīgi, un kas svarīgi – bez banalitātes. «Laiks runā» ir albums ar stabilu vēstījumu un skatu nākotnē». Savukārt jubilejas koncertu sesijas programma gaidāma ar retrospektīvu ievirzi - skanēs dziesmas no visa grupas darbības laika.

Pēc septiņiem koncertiem Latvijas lielākajās pilsētās - Rēzeknē, Liepājā, Valmierā, Jelgavā, Jēkabpilī, Ogrē un Cēsīs - jaunajā Vidzemes koncertzālē «Cēsis», īsta ballīte tiks sarīkota koncertzālē Palladium - 13. un 14. novembrī.

Biļetes uz visiem «Jumprava 30» koncertiem pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv. Biļešu cenas 7-17 Eur.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu