Koncerttūrei apvienosies «Jumpravas» pirmais sastāvs (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Leģendārā latviešu grupa «Jumprava» šogad svin 30 gadu jubileju un, atzīmējot apaļo gadskārtu, izdod jaunu albumu «Laiks runā». Paralēli jubilejas tūrei grupa «Jumprava» gatavo arī trīs koncertu tūri, kurā grupa būs apvienojusies tās vecajā 80. gadu sastāvā kopā ar Ingusu Ulmani un Aigaru Voitišķi.

Aigars Grāveris intervijā žurnālistam Jānim Žildem atklājis kādu noslēpumu par grupas atkal apvienošanos uz dažiem koncertiem. Aigars Grāveris saka, ka «jau šobrīd sākam mēģināt ar Ulmani un Voiti, un mums jau ir ieplānoti trīs vecās «Jumpravas» koncerti ar «Mākoni», «Sprādzi», «Par rozēm» u.c. hitiem. Ar visiem vecajiem dzelžiem, gaismām, bungmašīnām utt. Pirmais koncerts jau būs 6. jūnijā Daugavpilī, 19. jūlijā Jumpravā, tad 2. augustā Ventspilī. Iniciators, starp citu, bija Voitis.»

Pilnu interviju lasiet šeit.

Pēc septiņiem koncertiem Latvijas lielākajās pilsētās - Rēzeknē, Liepājā, Valmierā, Jelgavā, Jēkabpilī, Ogrē un Cēsīs - jaunajā Vidzemes koncertzālē «Cēsis», īsta ballīte tiks sarīkota koncertzālē Palladium - 13. un 14. novembrī.

Biļetes uz grupas jubilejas koncertiem pieejamas «Biļešu paradīzes» tīklā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu