Ar koncertprogrammu šovasar Latvijā uzstāsies Marija Naumova (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Šovasar, augustā vairākās Latvijas pilsētās būs skatāma vienas no nostalģiskākajām un elegantākajām dziedātājām - Marijas Naumovas koncertprogramma «Pusnakts Parīzē», kas klausītāju sirdis iekarojusi jau pirms diviem gadiem. Koncertprogrammā «Pusnakts Parīzē» Marija Naumova uzaicinājusi piedalīties savus draugus, ar kuriem muzicē jau vairāk nekā 15 gadus, kā arī izcilo akordeonistu Fransuā Parizi (FrancoisParizi, Francija), informēja Rafails Balkins.

Šī būs vēl viena īpaša un šoreiz atšķirīga muzikāla pastaiga pa romantisko Parīzi - koncerta gaitā dziedātāja vēlas klausītājiem uzburt Franciju, ļaut viņiem kaut mazliet sajust un izbaudīt Parīzes šarmu un eleganci. Koncerta «Pusnakts Parīzē» apmeklētājiem būs iespēja klausīties skaistākās Parīzes melodijas - gan ikvienam labi zināmas, gan ne tik bieži dzirdētas.

Koncertprogramma «Pusnakts Parīzē» veidota kā muzikāla izrāde, jo dziedātāja Marija Naumova ne tikai dzied, bet arī stāsta par Parīzi, par dziesmām, ko izpilda, to rašanos. Kopā ar Mariju Latvijas koncerta apmeklētājiem būs iespēja baudīt izcilā akardeonista Fransuā Parizi, kas ir viens no labākajiem šī žanra izpildītājiem pasaulē, sniegumu. F.Parizi ir uzrakstījis mūziku Vudija Alena filmai «Pusnakts Parīzē». Koncertā gaitā tiks atskaņoti jauni skaņdarbi, ko Fransuā Parizi un Brigita Reno (BrigitteRenaud) uzrakstījuši speciāli mūsu dziedātājai Marijai Naumovai.

Kā piebilst dziedātāja Marija Naumova: «Šis viennozīmīgi būs skaists muzikāls ceļojums pa romantiskāko pilsētu pasaulē - Parīzi, ko jau vairākus gadus dēvēju par savām mājām. Ceru, ka mums izdosies klausītājiem uzburt to skaisto šarmu un eleganci, ko var sajust Parīzē.»

Biļetes uz koncertprogrammu «Pusnakts Parīzē» iespējams iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs visā Latvijā, kā arī interneta vietnē www.bilesuparadize.lv. Biļešu cenas, sākot no 7 līdz 30 EUR.

Koncerti notiks: 21.08. - Ādažu Kultūras centrā; 22.08. - Limbažu kultūras namā; 23.08. - Vidzemes koncertzālē «Cēsis»; 24.08. - Mārupes kultūras namā; 28.08. - Aizkraukles kultūras namā; 29.08. - Krustpils kultūras namā Jēkabpilī; 30.08. - Austrumlatvijas koncertzālē «Gors» Rēzeknē; 31.08. - Krāslavas kultūras namā.Koncertprogrammu «Pusnakts Parīzē» organizē SIA «Sinkopa».

Ieskats koncertprogrammā «Pusnakts Parīzē»:

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu