Vairākas slavenības atsakās filmēties Kardašianu šovā (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Pagājušajā nedēļā Losandželosā notika ballīte, kurā kā dīdžejs piedalījās Kimas Kardašianas pusbrālis Brodijs Dženers. Ballīte tika filmēta Kardašianu realitātes šovā, taču pāris slavenības atteicās parādīties šovā, raksta «foxnews.com».

Gan slavenā viesnīcu mantiniece Parisa Hiltone, gan aktieris Leonardo di Kaprio atteicās filmēties Kardašianu realitātes šovā «Keeping Up With the Kardashians».

Hiltone un Kima Kardašiana vairs nav draudzenes un, iespējams, šis ir iemesls Parisam atteikumam parādīties realitātes šovā. Savukārt, Leonardo di Kaprio ballītes laikā nevēlējās tikt filmēts, it īpaši Kardašianu realitātes šovam, tāpēc atteicās ierasties ballītē, kamēr tajā atradīsies kameras.

«Keeping Up With the Kardashians» ir Kardašianu ģimenes realitātes šovs, kuru raida kanāls «E!». Šovā ar kamerām tiek sekots līdzi Kardašianu glamūrīgajai dzīvei un to likstām. 2012.gadā par piedalīšanos realitātes šovā un dzīves atspoguļošanu visai pasaulei vēl trīs gadus, ASV televīzijas kanāls «E!» Kardašianu ģimenei apsolījis samaksāt 40 miljonus ASV dolāru.

Tomēr šovs arī faniem ir atnesis daudzas vilšanās, jo daudzas lietas, kuras attēlotas šovā, nemaz nav patiesas, piemēram, Kardašjanu ģimenes lielākā izgāšanās ir tā, ka māja, kurā tiek filmēts šovs, nav viņu īpašums un viņi tajā nedzīvo. Patiesā ģimenes māja atrodas divdesmit kilometrus no mājas, kurā notiek filmēšana, un tā nemaz nav tik grezna.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu