«Toyota» radījis rotaļlietu, kas dažam liks gribēt atgriezties bērnībā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Autoražotājs  «Toyota» nolēmis iekarot bērnu tirgu un Tokijas Starptautiskajā rotaļlietu izstādē, kas Japānas galvaspilsētā norisināsies no 12. līdz 15.jūnijam, paredzējis prezentēt savu jaunāko «Toyota Camatte Sport LED» elektromobili, ar kuru varēs braukt arī bērni.

Rotaļīgā «Toyota Camatte» pirmo reizi tika prezentēta 2012.gada Tokijas rotaļlietu izstādē. Tagad tā tikusi dažādi uzlabota un jaunākā versija pirmo reizi būs apskatāma jūnija vidū gaidāmajā izstādē.

Pamanāmākais jaunums ir spēkrata LED motora pārsegs, kuru katrs var izveidot pēc saviem ieskatiem un mainīt to tik bieži cik vien patīk. Auto ir aprīkots ar elektromotoru un tādējādi ir videi draudzīgs.

«Camatte» ir pilnvērtīgi funkcionējošs elektromobilis, kas aprīkots ar dažādām augstākajām tehnoloģijām un turīgāko vecāku bērniem drīzumā varētu aizvietot veco labo pedāļu auto.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu